Hoe maak je skateboard op Water Riding Rails

Hoe maak je skateboard op Water Riding Rails


Veel skateboarden geïnspireerd trucs hebben verspreid naar andere boarding sport en zijn er nieuwe categorieën, zoals extreme wakeboarden en extreme snowboarden gecreëerd. Hoewel deze sporten worden beoefend op het water en sneeuw, worden leuningen gebruikt om trucs uit te trekken, net als in skateboarden. Water riding rails, bij het verwijderen van het water, kan uren plezier voor skateboarders die hun vaardigheden te verbeteren. Slijpen en board glijden op een rail vereist inzet en geduld, dus geef niet op als je een paar fouten tijdens het leren te maken.

instructies

1 Plaats de rail op een vlakke, droge plaats. Beton of asfalt zijn de beste ondergrond om op te schaatsen en zijn het makkelijkst te vinden. Plaats de rail in een gebied uit de buurt van het autoverkeer, zoals een lege parkeerplaats.

2 Een back-up ongeveer 10 tot 20 voet weg van de rail. Plaats je voorste voet direct op de top van je voorste truck of wielas, en duwen met je achterste voet. Houd je voorste voet stevig, neem een ​​extra twee duwt met je achterste voet om snelheid te winnen. Plaats uw achterste voet op de rug truck en balans van uw gewicht in het midden van het bord, terwijl u de rail te benaderen.

3 Benader de rail iets naar één kant en start uw ollie wanneer je ongeveer 3 tot 6 voet weg van de rail. Stomp naar beneden met je achterste voet en schuif je voorste voet iets naar voren in de richting van de neus van de raad van bestuur, het verhogen van de raad van bestuur van de grond. Ollie hoog genoeg om het spoor te wissen, of je zal raken en vallen. Verplaats uw gewicht naar voren zoals u ollie.

4 De praktijk uitvoeren van een bord glijden door het verdraaien van je board 90 graden, zodat het precies loodrecht op de rail, terwijl je in de lucht. Leun iets naar voren terwijl je je gewicht gecentreerd op het bord. Laat het bord te schuiven naar het einde van de rail. Als je het einde van de rail te benaderen, schuift u de voorzijde van de raad van bestuur van 90 graden, zodat je terug in de positie voordat u ollied. Buig je knieën om de landing te verzachten en rijden.

5 Om een ​​malen 50-50 (basis grind) uit te voeren, houd je board parallel aan de rail zoals u ollie. Centreren je gewicht en land met zowel vrachtwagens op de rail. Rijden naar het einde van de rail en til je neus door het toepassen van lichte druk op de staart met je achterste voet als u het spoor en de grond komen.