Hoe maak je Size Schoenen van de baby?

Hoe maak je Size Schoenen van de baby?

Snel genoeg, zal uw kind worden uitgevoerd, het overslaan en zoek achter haar aan te jagen mama die liefdevol herinnert toen haar kleine baby te weinig om te lopen was. Voor die allerkleinsten, schoenen zijn meestal voor de looks en hun schattige, kleine footsies warm te houden. Je zeker, hoewel, wil niet schoenen die te klein voor de voeten van uw baby te kopen. Ouch! En, voor de wandelaars, die u niet wilt haar voeten om te zwemmen in de schoenen van beide; ze meer kans om te struikelen in de schoenen die te groot zijn. Gelukkig, het is gemakkelijk om de grootte van uw baby schoenen thuis. Idealiter zou babyschoentjes zacht, ademend en flexibel zijn. En, als ze loopt, moeten ze anti-slip zolen.

Stap 1

Hoe maak je Size Schoenen van de baby?

Bevestig een stuk papier op een klembord of tape het naar een andere vaste, draagbare oppervlak.

Stap 2

Hoe maak je Size Schoenen van de baby?

Verleng het been van de baby en houd de voet tot aan het papier. Verleng voet en tenen van de baby zo goed mogelijk als ze krullen haar tenen onder of klemmen de voet in een gebogen positie. Als sokken zijn om te worden gedragen met de schoenen, houd een paar op.

Stap 3

Hoe maak je Size Schoenen van de baby?

Teken een lijn aan de onderkant van de hiel en de bovenzijde boven de hoogste teen. Herhaal dit voor de andere voet.

stap 4

Hoe maak je Size Schoenen van de baby?

Meet de afstand tussen de twee lijnen in inches met een liniaal. Gebruik de langste van de twee metingen. Monteer altijd schoenen voor de grootste voet.

stap 5

Hoe maak je Size Schoenen van de baby?

Gebruik deze meting in een baby schoen grafiek om de baby schoenmaat te bepalen. Bijvoorbeeld, de voet van een baby, dat is 3 1/2 inches lang Size 1 schoen nodig hebben.

Tips

  • Meet je baby's voeten aan het eind van de dag wanneer haar voeten hebben meer kans gezwollen en hun grootste maat te zijn.
  • Schuif je pink tussen de hiel en de achterkant van de schoen. Je moet in staat zijn om het te knijpen. Als het gemakkelijk past zonder enige inspanning, de schoenen zijn te groot. Als je het niet kunt knijpen in, de schoenen zijn te klein.
  • Met schoenen van uw baby op, druk op de schoen net boven de langste teen. Er moet ongeveer een vingerbreedtes kamer tussen dat teen en de bovenkant van de schoen.

Wat je nodig hebt

  • Clipboard of harde ondergrond
  • Papier
  • Potlood
  • Heerser