Hoe maak je Seam Seal a Tent

Hoe maak je Seam Seal a Tent


Naad het verzegelen van uw tent is niet nodig, maar het zorgt ervoor dat u blijft droog op uw volgende kamperen. De tent is het meest waarschijnlijk een lek bij de naden waar de stiksels verzwakt na verloop van tijd de lente. De naad sealer zal een extra binding toe te voegen aan het stiksel en te voorkomen dat lacunes van de vorming. Nadenkit wordt ook gebruikt om nylon lussen en ander materiaal accessoires die worden genaaid aan de tent te beveiligen. Nadendichter vereist verscheidene uren de sealer uitharden.

instructies

1 Rechtop de tent in een open en zonnige omgeving. Bedek de tent met de vlieg. Vul een plastic spuit met naad sealer. U kunt de spuit overslaan en de naad sealer rechtstreeks met ingang van de buis, maar het zal een slordige afwerking.

2 Voer de tent en zoek de naad dat de tent vloer verbindt met de tent lichaam weefsel. Breng een strook nadenkit aan de binnenzijde van de naad. Verlaat de tent en een strook nadenkit toepassing op de buitenzijde van dezelfde naad.

3 Breng een strook naad sealer om alle van de buitenkant tent naden. De naden zijn gelegen rond ramen en deuren. Ook van toepassing naad sealer op de stiksels die grond loops en andere stoffen wordt aangesloten op de tent exterieur. Laat de tent naar buiten om te drogen gedurende vier uur.

4 Leg de regen flat vliegen op de grond met de buitenwereld gericht naar de hemel. Het spel en de hoeken om het materiaal vast te zetten. Breng een strook nadenkit om alle uitwendige naden en laat ze drogen gedurende vier uur. Flip the fly over en het spel staat er weer uit. Breng een strook naad sealer om alle van het interieur naden en laten drogen gedurende vier uur.

Hints

  • Leg de vlieg op de tent na de naad sealer is opgedroogd. Doordrenken de tent met een slang te zorgen de naden zijn volledig bedekt.
  • Naad sealer zal niet herstellen van grote scheuren in de tent. U moet een patch gebruiken om beschadigde gebieden die niet op de naden te repareren.