Hoe maak je scout voor Soccer Girls '

Hoe maak je scout voor Soccer Girls '


Voetbal is de snelst groeiende sport in Amerika, met duizenden nieuwe spelers die naar de velden elk jaar. Met een toename van het aantal spelers komt er een grotere pool van talent is voor de professionele en amateur-teams. Om de best mogelijke team veld, coaches gebruiken vaak een scout naar speler rapporten. Scouts gebruik maken van verschillende vaardigheden bij het evalueren van de spelers.

instructies

1 Schrijf u in voor een management en scouting natuurlijk op een openbare instelling of particuliere onderneming. Leer de basisprincipes van het runnen van een team en maakt het succesvol. Dit geeft je een insider's perspectief te geven over wat te zoeken bij de opslag van het team met talent.

2 Leer zo veel als je kunt over het team waarvoor u bieden scouting. Zoek uit welk type speler wil het team, en wat voor soort het niet nodig op dit moment. Vraag coach van het team over haar plannen voor de toekomst van de ploeg.

3 Houd uw oor op de grond, om zo te zeggen, en zich bewust zijn van wat andere leden en coaches team zeggen over spelers in het gebied. Scouting websites bieden de eerste hand ervaring van de concurrenten en collega-coaches op wat een bepaalde speler aan het doen is op dit moment.

4 Woon lokale wedstrijden en toernooien, en vragen van tevoren voor scouting rapporten over de teams te spelen. Het evenement pers vertegenwoordiger zal meestal een pre-print team roosters en up-to-the-minute informatie over blessures, buikspek spelers en wat te zoeken in een spel tussen twee bepaalde teams.

5 Vraag lokale middelbare scholen en atletische verenigingen voor game schema's voor hun meisjes voetbalteams. Woon games en aantekeningen te maken op de opvallende spelers, schrijven in detail over de vaardigheden en zwakke punten van de spelers.