Hoe maak je samen een Weslo Hometrainer

Hoe maak je samen een Weslo Hometrainer


Weslo produceert fitness producten en fitnessapparatuur voor persoonlijk gebruik. De Weslo hometrainer is een van hun meest populaire items. De basiseenheid van de fiets komt al gemonteerd, en het samenstellen van de rest kan tijdrovend zijn, maar is niet extreem moeilijk. Het wordt aanbevolen om twee mensen samen de Weslo hometrainer. Voor het begin van de montage, raadpleeg dan uw handleiding om te zien wat de grootte batterijen uw model van Weslo fiets neemt, en hoeveel van hen nodig zijn. Koop de batterijen alvorens te beginnen met de fiets te monteren.

instructies

1 Maak de Achterste stabilisator. Om dit te doen, voorzichtig plaats deze in de beugel aan de achterkant van de basis van de fiets. Gebruik de verstelbare moersleutel om bout in de stabilisator.

2 Bevestig de voorste stabilisator om de beugel aan de voorzijde van de basis van de fiets. Bevestig het op dezelfde manier waarop je de achterste stabilisator bevestigd, met behulp van de sleutel om het te bout op zijn plaats.

3 Bevestig de zitting in de zadelpen door het plaatsen van de bouten aan de onderzijde van het zadel in de gaten bovenop de zadelpen. Zet de zitting met bouten en ringen. Draai de knop van de zitting naar links totdat deze vrij. Schuif het uiteinde van de zadelpen in de basis van de Weslo fiets (er is een opening in de bovenkant van de basis). Re-bevestig de zitting aan de zadelpen met behulp van de sleutel om de bouten aan te draaien om de stoel vast te zetten aan de zadelpen.

4 Zoek de beide kabelboom en zet de kabel in de buis uit de basis van de Weslo fiets. Sluit de kabelboom in de buis om de kabelboom zich in de basis van de Weslo fiets. Sluit de schakelaar kabel in de buis naar de switch kabel in de basis van de fiets.

5 Sluit de kabelweerstand in de basis van de Weslo fiets naar de kabelweerstand in de uitstekende buis. Deze kunnen worden bevestigd door gebruikmaking van de metalen kabel beugel op de basis van de Weslo fiets. Knijp de uiteinden van de beugel met een tang.

6 Schuif het uiteinde van de buis in de bodem van de Weslo fiets. Zet de buis naar de basis met schroeven en ringen.

7 Verwijder het batterijklepje en plaats de batterijen in de consule. Bevestig het batterijdeksel aan de consule.

8 De draden op de batterij consule met het aan de buis gewoon vastgehaakt in de basis van de fiets Weslo draden. Gebruik schroeven en ringen aan de buis vast aan de consule.

9 Schroef het stuur aan de buis met behulp van de sleutel. Schroef de pedalen in de gaten aan het einde van de pedaalkrukken.