Hoe maak je samen een Body Tech II Home Gym

Hoe maak je samen een Body Tech II Home Gym


The Body Tech II is een stukje van thuis fitnessapparatuur gemaakt en door een bedrijf genaamd Formula Ventures op de markt gebracht. Het is alleen beschikbaar als een tweedehands product, zodat het samenstellen van het kan een beetje een raadsel zijn als je niet hangen op de handleiding. Als u nog steeds alle stukken, en genoeg ruimte, get it up and running te krijgen en weer in vorm zonder het betalen van dure sportschool kosten.

instructies

1 Zet de hoofdschakelaar basisframe plat op de vloer en druk eindkappen op de open einden van de benen. Plaats eindkappen op de VKR (verticale knie raise) basis en, en bevestig dat stuk en de leg-press connector uitvalsbasis om de belangrijkste basis frame. Bevestig de voorste en achterste opstaande balken aan de basis.

2 Plaats twee rubber donuts over de linker- en rechterzijde gaten in de VKR van de basis. Plaats gewicht geleidebuizen door de donuts in de gaten. Slide 14 10-pond gewicht platen onderaan de buizen met de selectie pin hole zijde naar buiten gericht. Schuif de 14-pin select stang naar beneden de buizen op de top van de gewichten, het plaatsen van het midden paal naar beneden door de gaten in het midden, met een pin gat kant ook naar buiten gericht. Herhaal dit proces voor de leg-press gewicht stack, met behulp van twee rubber donuts voor zowel de linker en rechter gaten 19 10 pond platen en de 19-pins montage.

3 Steek eindkappen in elk uiteinde van de bovenbalk. Regel vier gewicht geleidebuizen met de houders verbonden met de bovenbalk, en bevestig de balk aan de voorste en achterste staanders. Neem de VKR rechtop balk en lijn de twee gaten in de top eindigen met de gaten in de bovenste balk boven het gewicht stack. Bout de staander aan de balk en grendel de onderkant van de staander aan de basis. Herhaal dit proces voor de leg-press rechtopstaande balk, dat is degene met een kabel pass-through gat in de basis.

4 Monteer de rest van de VKR station, waarin mond- en kniesteun en hun schuimbuis bekleding en de zitting en rugsteunen omvat. Monteer de LP (leg press) station, wat inhoudt dat het bevestigen van zijn rug uitvalsbasis om de belangrijkste frame, het bevestigen van zijn laterale basis en parallel bar aan de achterkant basis, en de voetplaat en zijn basis aan de laterale basis en parallelle staven.

5 Grendel de rechtopstaande bankdrukken bar aan het einde van de bovenbalk met uitzicht op de rugleuning van de VKR station, en bevestig de buik been lift steun station (U-vormige balk met een steun in de rug, arm handgrepen en pads) aan de staander die tegengesteld de LP station.

6 Bevestig de verschillende poelie samenstellen om de posities op de staanders voor hen gereserveerde (kijk voor de resterende gaten in de staanders en de bovenbalk). Rijg de meegeleverde kabels via het netwerk van katrollen aan de bewegende delen van het gewicht stations (VKR, bankdrukken en leg-press) aan de gewichten te verbinden. Schuif het oogje aan elk uiteinde van de kabels in hun eindpunten en grendel de kabels om ze veilig te stellen. Stel de katrollen om de spanning in de kabels te maken en draai de bouten aan hen in die posities te houden.