Hoe maak je Rope Thimbles Wire

Veel zeilers rig hun schepen met een topping lift om de beweging van de giek te beperken nadat de zeilen zijn verlaagd. Een kraanlijn een draadkabel aan de mast aan het ene uiteinde en het uiteinde van de giek anderzijds - meestal met een beugel of veerbelaste Carbiner haak. Om te voorkomen dat schuren en slijtage aan de hausse eind van de kabel, een kleine druppelvormige metalen bevinding heet een vingerhoed wordt tot het einde bevestigd door middel van een metalen stuiken ovaal. Het uitvoeren van deze taak vereist een behoorlijke hoeveelheid bovenlichaam kracht om het gereedschap nodig om dit te doen gebruiken.

instructies

1 Schuif het smeden ovale over het uiteinde van de kabel. De ovale heeft een smalle centrum sleuf die is vergroot aan beide zijden in een cirkelvorm. Visueel, het lijkt op een cijfer acht. Schuif de kabel door de onderste cirkelvormige holte en druk het ovaal van de kabel wat zodat het uiteinde van de kabel wordt blootgesteld.

2 Wikkel het einde van de draadkabel rond de huls. Een huls gegroefd langs zijn buitenomtrek en het touw moet in de groef worden geplaatst. U heeft nu vormden een verstevigde lus aan het einde van de staalkabel.

3 Schuif het uiteinde van de kabel terug door de bovenste cirkelvormige holte in het stuiken ovaal. U kan nodig zijn om het einde van het touw te manoeuvreren, zodat voldoende lengte aanwezig is op het einde om dit te doen is. De stuiken ovale moet nu worden gevestigd op de kleinere basis einde van de huls.

4 Vraag uw helper zorgvuldig Houd de ovale, vingerhoed en touw om te voorkomen dat het uiteinde van de kabel schuiven weer naar buiten.

5 Open de kaken van de stuiken gereedschap en glijden over hen en rond de stuiken ovaal. Op basis van de diameter van de staalkabel en de stuiken ovale u hebt geselecteerd, gebruik dan de holte op het gereedschap die overeenkomen met die diameter.

6 Druk op de handgrepen van de stuiken gereedschap samen. Deze actie zal het midden van de ovale verbrijzelen en begint de kabel te verzekeren. Wees extra voorzichtig met de vingertoppen van je helper te voorkomen.

7 Open de kaken van het gereedschap en schuif ze een beetje in de richting van de huls. Plet de ovale een tweede keer.

8 Verder schuiven en breken de ovale over de gehele lengte totdat dit volledig contact met de kabel. Uw vingerhoed is nu aangesloten op het einde. Als u al een sluiting of Carbiner haak hebben verworven, kunt u ze hechten aan de vingerhoed en zet de giek.