Hoe maak je Rope Sprong voor een platte buik

Hoe maak je Rope Sprong voor een platte buik

Als je een platte buik hebt en wil dat zo houden, touwtje springen kan deel uitmaken van de oplossing. Ook kan deze aërobe oefening een rol in het afstoten van vet en het opbouwen van een slank lichaam te spelen. De methode die u zult in dienst als je touw springen voor een platte buik is niet speciaal - de sleutels zijn om uw tempo verhoogde te houden en besteden genoeg tijd om deze eenvoudige oefening.

Laat Genoeg Oefening Tijd

Herschikken uw wekelijkse route om voldoende vrije tijd onder meer om u te touw springen voor een platte buik. Volwassenen moeten een minimum van 150 minuten van matige intensiteit aërobe oefening per week te krijgen; als u al een platte buik, touwtje springen voor deze lengte van de tijd kan u helpen uw lichaam te behouden. Als u nodig hebt om vet te verbranden, maar u moet de duur van de training te verhogen. Als het mogelijk is, besteden 300 minuten touwtjespringen elke week.

Variety is de Spice of Life

Ongeveer 300 minuten van aërobe oefening per week is ideaal voor vet verlies, maar de meeste mensen zullen niet in staat zijn om touw springen voor deze tijd. In plaats van het snijden van uw workouts korte, aan te vullen je touw springen met andere effectieve aerobic oefeningen. Opties te beschouwen, omvatten joggen, zwemmen, schaatsen, fietsen, wandelen, voetballen, dansen of het nemen van een step aerobics klasse. Door het doen van andere vormen van aërobe oefening, heb je minder kans om te vervelen, wat belangrijk is voor een verblijf gewijd aan uw workout routine. Om uw training, ongeacht de activiteit, houdt uw tempo verhoogde maximaliseren.

Maak Andere gezonde veranderingen

Harvard Health Publications merkt op touw springen verbrandt calorieën in hetzelfde tempo als het draaien op 6 mph en watertrappelen. Het kan moeilijk zijn, echter een platte buik tot aerobics alleen tot stand brengen. Voeg een minimum van twee sterkte-workouts om uw wekelijkse fitness-plan, omdat deze vorm van lichaamsbeweging verhoogt uw basaal metabolisme om meer calorieën te verbranden. Verlaag uw calorie-inname door het vermijden van vet en calorierijk voedsel.

Houd me comfortabel en gezond

Het voorkomen van letsel is zeer belangrijk bij touwtje springen of het doen van een andere oefening. Evalueer uw oppervlakte en springen stijl. Springtouw op een zachte ondergrond - rubber matten zijn ideaal. Houd je knieën licht gebogen en vermijd springen meer dan een inch van de grond. Om variatie in je routine toe te voegen, op te nemen variatie zoals springt als cross-overs en dubbel-unders.