Hoe maak je Rope Klimnetten Make

Touw klimmen netten zijn uitstekende aanvullingen op hindernisbanen en speelplekken naast het feit dat een nietje in de maritieme industrie. Dit artikel zal laten zien hoe je een 3 1/2 voet te maken door 5-voet touw klimnet met een 4-inch met 4-inch mesh patroon. De knoop gebruikt op deze klimnet is de Carrick Bend. Deze knoop is sier maar ook zeer functioneel. De Carrick Bend, onder druk, zal binden, maar niet uitglijden en het heeft geen scherpe bochten in het touw-wat kan leiden tot voortijdige touw mislukking te maken.

instructies

Hoe maak je Rope Klimnetten-The Carrick Bend

1

Maak de Carrick Bend. Deze knoop maakt gebruik van twee touwen. Lagen twee koorden evenwijdig aan elkaar. Maak een lus in de rechter hand touw, met de staart gaan kader van de permanente einde van het touw.

2 Hoe maak je Rope Klimnetten Make


Neem de linker hand touw en plaats het onder de lus gemaakt met de rechterhand touw.

3 Hoe maak je Rope Klimnetten Make


Breng het staande einde van de linkerhand touw over het staande einde van de rechterhand touw.

4 Hoe maak je Rope Klimnetten Make


Breng het staande einde van de linker hand touw onder de staart van de rechterhand touw.

5 Hoe maak je Rope Klimnetten Make


Rijg de staart van de linkerhand touw over de eerste zijde van de lus in de rechterhand touw, onder de staart van de linker hand touw en terug over de andere kant van de lus in de rechterhand touw.

6 Hoe maak je Rope Klimnetten Make


Draai de knoop door te grijpen beide uiteinden van de linker hand touw in je linkerhand en de beide uiteinden van de rechterhand touw in je rechterhand en trek, werken elk uiteinde van het touw los.

Hoe maak je Rope Klimnetten Make

7 Hoe maak je Rope Klimnetten Make


Lay-out van de twaalf stukken touw, 4 inch uit elkaar, op uw werkvlak.

8 Hoe maak je Rope Klimnetten Make


Begin koppelverkoop knopen aan de rechterkant. Meet 4 inches op de eerste twee touwen aan de rechterkant van uw lay-out. Bind de Carrick Bend. Herhaal dit helemaal over het touw lay-out, het leggen van een totaal van zes knopen.

9 Hoe maak je Rope Klimnetten Make


Om de tweede rij knopen beginnen, sla het touw aan de rechterkant van de lay-out, gebruik maken van de tweede en derde touwen vanaf de rechterkant. Meet 4 inches op de tweede en derde kabels en bind de Carrick Bend. Herhaal dit helemaal over het touw lay-out, het leggen van een totaal van vijf knopen.

10 Hoe maak je Rope Klimnetten Make


Onder het einde touwen die niet gebruikt werden in de tweede rij in de derde rij knopen. Om de eerste knoop, gebruik maken van de eerste en tweede kabels van rechts. Maatregel 8 inch op de eerste touw en 4 inches op de tweede touw, das de Carrick Bend. Op de derde en vierde touwen, meten tot 4 inches op elke touw en bind de Carrick Bend. Herhaal deze stap totdat u twee touwen achtergelaten. Maatregel 4 inches op de elfde touw en 8 inches op de twaalfde touw, bind de Carrick Bend.

11 Herhaal de knopen patroon, een rij met alle gebruikte touwen en zes knopen gemaakt, gevolgd door een rij met slechts tien touwen gebruikt en vijf knopen gedaan tot het touw eindigt.

Hints

  • Bevestig de uiteinden van je touw door het boren van twelves gaten in een 4-voet 1 inch door 1-inch board, draadsnijden het touw eindigt door en binden ze af. Deze raad kan vervolgens staanders worden bevestigd.
  • Sommige terminologie te weten: het staande eind van een kabel is het lange eind van het touw en is over het algemeen het einde dat u niet werkt met bij het maken van de karaaksteek aan dit project wordt u doorverwezen naar het werk van de permanente einde. Met langere lengtes van touw dit zou niet praktisch zijn. De staart van het touw is het einde dat u werkt.
  • Gebruik altijd de juiste manier gewaardeerd touw voor het gewicht dat op het zal worden gezet.