Hoe maak je Rope Jump Echt snel als Pro Boxers

Hoe maak je Rope Jump Echt snel als Pro Boxers


Touwtje springen is een integraal onderdeel van een professionele bokser opleiding regime. Deze eenvoudige oefening helpt boksers het ontwikkelen van hun coördinatie, voet snelheid en uithoudingsvermogen, dit alles terwijl het verbranden van calorieën en het opbouwen van spieren in vorm te houden. U hoeft niet een pro contract te hebben getekend, echter, om touw springen op hetzelfde snelle tempo dat boksers in dienst. Zelfs als je een amateur-bokser bent of nog nooit geregen een paar handschoenen, een snelle springtouw workout is iets wat je kunt uitvoeren thuis actief te blijven dagen kunt u niet naar de sportschool te krijgen.

instructies

1 Kort de springtouw, indien nodig, door het verwijderen van een van de handgrepen, knippen een inch of meer uit het touw met een schaar en vervolgens opnieuw koppelverkoop het touw. Een kortere touw is meer bevorderlijk voor het handhaven van een hoog tempo in uw springtouw workout, zoals een langere kabel kost iets meer tijd om de revolutie te maken en kunnen slepen op de vloer, te vertragen. Het touw moet lang genoeg dat je kunt springen met een rechte houding zijn.

2 Springen met afwisselend voeten in plaats van ze bij elkaar te houden. Een van de sleutels tot het ontwikkelen van een snel ritme is om te springen met één been per keer, of in hoofdzaak uitgevoerd op de plek. Als je nieuw bent op touwtjespringen bent, kan deze variatie enige tijd onder de knie te nemen. In plaats van te proberen om snel juiste weg te zijn, wennen aan het gevoel van afwisselend je voeten en dan beginnen met het verhogen van uw tempo.

3 Til je voeten net een inch van de grond bij elke sprong. Het touw u niet nodig heeft om enkele centimeters in de lucht te springen; hoge sprongen verhogen niet alleen de impact op uw onderlichaam gewrichten, maar ook vertragen het tempo van de oefening. U hoeft alleen maar om te springen hoog genoeg is om het touw ruimte onder je voeten te gaan geven. Blijf op je tenen als je springt, waarmee u snel de lente van de grond. Je hielen mag de grond niet raken tijdens deze training.

4 Houd je bovenarmen grotendeels stil en maak het touw draaiende beweging met je polsen. Het maken van een volledige omwenteling met je armen langer duurt dan een revolutie met uw polsen. Veel boksers houden hun bovenarmen tegen hun torso, houden hun armen gebogen op ongeveer 90 graden en draai het touw snel met hun polsen.