Hoe maak je Quick Draw a Gun

Geschiedenis getuigt van het feit dat er niet heel veel "klassieke" vuurgevechten in het oude Westen. Van degenen, Wild Bill Hickok vochten veel meer dan zijn deel. Maar vandaag, zijn er atleten die Wild Bill waarschijnlijk kon verslaan om de loting en misschien zelfs te schieten rechtere. Ze concurreren in twee verschillende vormen van snelle remise concurrentie - waarvan pistolen gebruikt zelfs identiek zijn aan die meer dan een eeuw geleden gebruikt.

instructies

1 Beslissen of u wilt Cowboy Fast Draw of Ohio Fast Draw leren. Ga naar de website van de verenigingen van elk type van de concurrentie en een goed begrip van het verschil te ontwikkelen.

2 Kies cowboy snel trek omdat het gebruik maakt historisch accuraat wapens. Zoek een club gesanctioneerd door de Cowboy Association (CFDA) Fast Draw. Neem contact op met de club en ga naar een vergadering, training of evenement.

3 Word geschoold in handgun veiligheid als je een beginner bent. (Geen zin schieten jezelf in de voet.) Een aantal van de clubs bieden instructie voor beginners. Als de jouwe niet het geval is, contact op met een lokale schietbaan.

4 Besluiten om een ​​thumber worden. Koop uw rig - een Andy Anderson holster en een Fast Draw Oude Model Ruger Blackhawk .45 kaliber pistool.

5 Vind de juiste positie voor uw rig doordat je arm recht naar beneden hangen in een ontspannen houding. Hef je onderarm en strek je wijsvinger (bang, Gotcha!). Plaats uw rig tegenover de positie van uw elleboog. Pas schacht van de holster als nodig is als je je eigen Thumbing stijl te ontwikkelen.

6 Emuleren Jan Owen's beschrijving van de loting: "Trek uw duim over de hamer als je je heupen naar voren te gooien, en je schouders terug te komen, terwijl op hetzelfde moment het krijgen van uw drie vingers tegen de kont, grijpen het geweer als het knalt uit de holster, en u bereiken van uw grip en vergrendel het pistool niveau, terwijl op hetzelfde moment, de trekker. "

7 Herhaal deze manoeuvre honderden keren per dag totdat je het kunt uitvoeren in een fractie van een seconde.

Hints

  • Thumbing houdt veel meer in dan alleen de beschreven door Jan Owen manoeuvre, zoals lichaamshouding, spiegel werk en verfijningen in rig van een schutter. Zijn bespreking van duimen in de gunfighters.com website behandelt al deze. Het merendeel van de websites hebben ook video's dat de techniek aan te tonen en af ​​te breken zijn details. Uw club zal ook een thumber om u te helpen.