Hoe maak je Plaats een Omheining van de sneeuw

Sneeuw hekken worden gebruikt om de opbouw van stuifsneeuw controleren. Ze komen vaak langs snelwegen in plaatsen als Colorado en Wyoming, en worden ook vaak gebruikt bij skigebieden, zodat de resorts sneeuw kan krijgen op te bouwen in bepaalde gebieden en het gemakkelijker maken voor sneeuwscooters om paden bruidegom. Het plaatsen van een sneeuwomheining niet te moeilijk, maar vereist een begrip van het weer en, nog belangrijker, de wind. Sneeuw hekwerk kan zelfs gebruikt woonomgevingen de noodzaak van ploegen minimaliseren.

instructies

1 Verzamel gegevens over windsnelheid en windrichting in het gebied waar u overweegt het plaatsen van een sneeuw hek. U wilt de sneeuw hek te plaatsen, zodat de wind zal slaan in de ene richting en sneeuw zal opbouwen aan de andere kant van het hek.

2 Verzamel gegevens over sneeuwval bedragen. Dit zal helpen bij het plannen hoe hoog het hek moet zijn. Het hek moet zodanig worden geplaatst dat er een vrije ruimte van tenminste 10 procent van de hoogte van het hek aan de onderkant van het hek en het hek moet ongeveer 50 procent poreus zijn. Sneeuw blaast binnen zes voeten van het oppervlak.

3 Plan om de sneeuw hek zetten bovenwinds van een verharde gebied of structuur die u wilt beveiligen en loodrecht op de wind. De sneeuw hek moet ook ver weg van de verharde oppervlakte of de structuur worden geplaatst, zoals afwijkingen groot kunnen krijgen. Een drift kan worden gemaakt, dat is 35 keer de afstand van de hoogte van uw afrastering, dus houd daar rekening plaatst het hek, anders kun je een groter probleem te maken met stuifsneeuw.