Hoe maak je PH Balance normaliseren

Hoe maak je PH Balance normaliseren


Het handhaven van een normale pH balans is essentieel voor de gezondheid, of het nu voor gewassen of voor ons lichaam. Een evenwichtige pH niet te zuur en niet te alkalisch. De meeste mensen die eten westerse dieet te zuur, meldt LifeEnthusiast.com, wat kan leiden tot schade door vrije radicalen, gebrek aan vitamine en mineralen absorptie, gebrek aan goede bacteriën in de dunne darm en bindweefselaandoeningen. Volg deze stappen om uw pH-balans te normaliseren.

instructies

1 Volg de aanwijzingen op uw pH teststrips om uw lichaam huidige pH-niveau te vinden. Sommige tests kunnen urine monsters nemen, terwijl anderen speeksel kan testen. Een voorbeeld is Phion-Diagnostic pH teststrips, die kunnen online besteld worden.

2 Neem uw ​​lichaam pH-niveau in uw notebook. Een normale, gezonde pH-waarde is 7,35-7,45. Als uw pH-waarde lager is dan dit bereik, dan is uw lichaam te zuur is. Als het aantal hoger is, dan is uw lichaam is te alkalisch.

3 Zoek een uitvoerige lijst van zure en alkalische voedingsmiddelen. De online Zuur / Alkaline voedingsmiddelen lijst voorziet niet alleen dergelijke lijst maar ook een overzicht van zeer matig en licht zure en alkalische voedingsmiddelen, en neutrale voedingsmiddelen.

4 voor 1 week, record in uw notebook alle soorten voedsel dat je eet. Wees zo gedetailleerd mogelijk, met een opsomming van alle ingrediënten. Op basis van uw lichaam pH-niveau en je zelfdiagnose in stap 2, pas uw dieet dienovereenkomstig. Als je lichaam is zuur, meer richten op groene groenten, citrusvruchten en amandelen. Als uw lichaam is alkalisch, voeg de meeste bonen, granen, vlees en zuivel aan uw dieet.

5 Na 1 week, voert een andere pH-test. Noteer het resultaat in uw notebook. Als u verbetering en de pH-balans dichter bij genormaliseerd, blijven eten op dezelfde wijze en registreren van de resultaten voor een week. Als uw pH-balans is hetzelfde of nog erger, raadpleeg dan uw notebook en identificeren van de voedingsmiddelen die het probleem zou kunnen hebben veroorzaakt.

6 Herhaal dit totdat de test blijkt dat er een genormaliseerd pH-balans.

Hints

  • Alkalische voedingsmiddelen zijn niet per se beter dan zure voedingsmiddelen, of vice versa. Balans tussen de twee is de sleutel.
  • Voor extra motivatie, print drie exemplaren van de lijst in stap 3. Tape aan uw koelkast, tape een aan de binnenkant van de bijkeuken deur, en houdt een in je tas of portemonnee voor als je uit eten gaan.
  • Zorg ervoor dat u een lijst van zure en alkalische voedingsmiddelen die hun rating baseren op van hoe het eten reageert in het lichaam te verwijzen. Bijvoorbeeld kan een citroen zure eigenschappen bevatten, maar het veroorzaakt een alkalische reactie in het lichaam en is derhalve als een alkalische voeding.