Hoe maak je overmatig urineren behandelen

De medische term voor overmatig plassen is polyurie. Iemand heeft polyurie wanneer zij urineren in grote hoeveelheden gedurende de dag. Er kunnen verschillende oorzaken voor deze ziekte zoals het drinken van teveel water, waarbij te veel zout, diabetes, nierfalen en sikkelcelanemie. Alleen uw dokter kan bepalen of de oorzaak is een ziekte. In de tussentijd zijn er stappen die u kunt nemen die pro-actief zijn en zal u helpen om deze ziekte te behandelen.

instructies

1 Krijg een imaging-test. Deze test injecteert een kleurstof in je lichaam. Uw urine zal toenemen en medische professionals zal waarschijnlijk heb je het in te zamelen voor een periode van 24 uur. Dit kan bevestigen of er onderliggende oorzaken voor uw overmatig urineren, zodat je beter hoe het te behandelen te leren kennen.

2 Houd een dagboek. Blijf op de hoogte van de dagelijkse hoeveel je drinkt, hoeveel je plassen, en hoeveel je weegt. Dit dagboek zal de artsen de informatie die ze nodig hebben om de juiste behandeling te kiezen voor u geven. Zorg ervoor dat je notities te maken over welke kleur je urine is en als er geen bloed in de urine.

3 neem je medicijnen zoals Enablex. Deze drug behandelt een overactieve blaas, zodat u niet hoeft te gaan naar de badkamer zo vaak.

4 Als u overmatig urineren dat leidt tot incontinentie wil je Kegel oefeningen. Deze oefening contract uw spieren en maakt ze sterker. U kunt ook voor volwassenen pads of luiers gebruiken in je ondergoed om u te beschermen tegen lekken gênant.

5 Raadpleeg een kruidendokter. Er zijn veel ingredi├źnten in de natuur die kunnen helpen met overmatig urineren. Herbalists zijn opgeleid om te weten welke je moet proberen en tegen welke doses. Deze kruiden zal je geen kwaad doen of geven u bijwerkingen, zoals geneeskunde doet. Ze zijn veilig en meestal ook bevordering van de gezondheid in andere delen van je lichaam ook.

Hints

  • Laat je verlegenheid u stopt met het zoeken naar medische hulp. Vele malen zijn er onderliggende oorzaken en sommige van hen kunnen ernstig zijn.