Hoe maak je oefenen een prioriteit

Veel mensen kijken naar dieet en fitness als een tijdelijke zaak. Om voor een persoon om gezond te zijn en te onderhouden dat de gezondheid, die ze nodig hebben om hun levensstijl te permanent te wijzigen. Om te zorgen dat regelmatig te oefenen, moet het een belangrijke prioriteit in het leven van een persoon te zijn. Volg de onderstaande tips voor het maken van de oefening een prioriteit in je leven.

instructies

1 Niet uitoefenen, dat is leuk. Als u een hekel aan het lopen, forceer jezelf erin. Het uitoefenen lijkt veel minder van een karwei als het leuk is. Probeer het tuinieren, fietsen, wandelen of snelheid wandelen door een winkelcentrum.

2 Verander het up. Doe niet zo op dezelfde dag oefening in, dag uit; het zal alledaags geworden. Maak een schema dat oefeningen wisselt elke dag, of geheel spontaan doen verschillende oefenen elke dag. Als u op maandag lopen, doen Pilates op dinsdag. Probeer yoga op woensdag, en krachttraining op donderdag.

3 Krijg een oefening maatje. Het kan een echtgenoot, een beste vriend of een collega zijn. Het plegen van een andere persoon legt meer verantwoordelijkheid bij jezelf uit te oefenen. Heb je minder kans om een ​​dag oefening overslaan als het iemand anders naar beneden zou kunnen laten.

4 Probeer te oefenen eerste ding in de ochtend. Het geeft je een boost voor de hele dag. Als je voor het eerst iets uit te oefenen op de dag, lijkt het makkelijker om het te krijgen met. Wachten tot na een maaltijd of op het werk of naar huis te gaan is veel moeilijker.

5 Bijhouden van uw fitness-doelen en gewoonten. Als het wordt opgeschreven op een kalender of in een dagboek, slechte gewoonten zijn moeilijker te ontkennen.

6 Let op positieve veranderingen uit te oefenen. Iedereen moet worden beloond voor het harde werk. Do not set onrealistische doelen, zoals het hebben van een bikini lichaam in een week. Let op de kleine verschillen, zoals regelmatig slaap, meer energie, een betere stemmingen en een duidelijker geest.