Hoe maak je Noodles Cook in een Crock-Pot

Hoe maak je Noodles Cook in een Crock-Pot

Terwijl langzaam fornuizen zoals Crock-Pots zijn een modern gemak voor drukke koks, niet elk gerecht volgt de 'gooien en vergeet het "ideaal. Sommige ingrediënten moeten opstellen voordat ze worden toegevoegd aan de Crock-Pot. Anderen, zoals noedels, sla papperig als links om de hele dag te koken, zelfs bij lage instellingen. Gelukkig is de meerderheid van de klassieke gerechten zoals kip noodle soep en beef stroganoff kan nog steeds worden in elkaar gezet in de ochtend, met een minimale last-minute werk. Het koken van de noedels op de kachel of in de slowcooker in de laatste 15 minuten kan worden gedaan, terwijl u de tabel en samen een salade.

Noodle stoofschotels en stoofschotels

Stap 1

Bruin of bak niet-noodle ingrediënten die moeten alvorens te worden toegevoegd aan de Crock-Pot worden gekookt. Gemalen rundvlees, varkensvlees of kalkoen vereist in het algemeen bruinen, net als grote stukken van pluimvee en vlees. Daarnaast is een aantal koks de voorkeur aan uien, knoflook, selderij of wortelen karameliseren alvorens ze toe te voegen aan de slow cooker.

Stap 2

Voeg frisse en gebruind ingrediënten om de Crock-Pot in de volgorde van het recept voorgesteld.

Stap 3

Draai de slowcooker om de aanbevolen instelling van hoog of laag, en laat de maaltijd te koken voor het vereiste aantal uren.

stap 4

Breng een pan aan de kook op het fornuis top als uw maaltijd is bijna klaar.

stap 5

Kook noedels op de kookplaat aan de al dente podium. Meestal is dit stevige structuur wordt bereikt door te koken noedels de minimale hoeveelheid tijd opgeroepen tot op de aanwijzingen op de verpakking.

stap 6

Zeef de gekookte noedels en voeg ze toe hetzij een serveerschaal of de Crock-Pot. Gerechten zoals beef stroganoff oproep voor het plaatsen van noedels in een serveerschaal en spooning het rundvlees mengsel over de noedels.

stap 7

Doorgaan koken de braadpan of stoofpot, met de noedels, voor ongeveer vijf minuten, als je de noedels hebt toegevoegd aan de slow cooker. Dit zorgt ervoor dat de noedels en de rest van de ingrediënten tot dezelfde temperatuur.

-Noodle Based Soepen

Stap 1

Volg stap 1 tot 3 hierboven.

Stap 2

Test de ingrediënten om te zien of ze klaar zijn. Groenten moeten teder zijn en de sappen van vlees of kip moet duidelijk worden uitgevoerd wanneer doorboord met een vork.

Stap 3

Haal het vlees uit de Crock-pot en houdt deze onder warmte behouden wanneer het vlees in grote stukken. Deze stap zorgt voor de grotere stukken vlees zal niet gaar terwijl de noedels op hoge gaar zijn. Als u de maaltijd in het kortere tijd koken op de hoogste stand, of het recept bevat grond of in blokjes vlees, kunt u ervoor kiezen om deze stap overslaan.

stap 4

Draai de Crock-Pot instelling te hoog, zo als niet reeds bij die instelling, en voeg ongekookte noedels. Als er niet voldoende vloeistof in de pot aan de noedels bedekken, voeg water of bouillon.

stap 5

Kook de noedels in de soep bouillon op hoog voor ongeveer 15 minuten.

stap 6

Terug vlees Crock-Pot. Als recept voor het verwijderen van vlees van het bot aan het einde van het koken podium, doe dit terwijl de noedels koken, dan terug de verwerkte vlees naar de slow cooker.

stap 7

Doorgaan koken soep voor vijf minuten om alle ingrediënten om dezelfde temperatuur te bereiken. Lepel soep in een terrine of individuele soepkommen.

waarschuwingen

  • De "high" instelling van de Crock-Pot mag alleen worden gebruikt wanneer je thuis bent om toezicht te houden, waarschuwt het USDA. Voor de hele dag koken, de lage instelling is de beste optie.
  • Wacht altijd het aanbevolen aantal uren voor het opdienen slowcooker maaltijden. Zelfs wanneer het eten ruikt smakelijk en ziet er "done", moet het niet worden voor de tijd die door het recept geconsumeerd. Het duurt een slowcooker enkele uren om de bacteriën-dodende temperatuur te bereiken.

Tips

  • Vanwege hun grootte en textuur, lasagne noedels zijn niet zo gemakkelijk gaar andere soorten pasta. Bereid lasagne in een Crock-Pot door lagen ongekookte noedels met gebruind rundvlees, ricotta, mozzarella kaas, tomatensaus en wat andere ingrediënten uw lasagne recept voor. Koken op hoog voor een uur en laag voor vijf extra uren.
  • Terwijl Crock-Pot soepen bevatten voldoende vloeistof om noedels in de laatste minuten van het proces te koken, kunt u ook volgen de niet-soup-methode en kook noedels op het fornuis, het toevoegen van de gekookte noedels net voor het opdienen.