Hoe maak je Mountain Bike Schijfremmen aanpassenMountainbike schijfremmen zijn een relatief nieuwe en nuttige uitvinding. Terwijl oudere stijl velgremmen goed gewerkt in droge omstandigheden, in natte en modderige omstandigheden hun remvermogen begon te haperen. Schijfremmen werken, ongeacht de omstandigheden, zoals het remmechanisme (een metalen schijf wordt vastgepakt door twee metalen remblokken) is veel meer stabiel en betrouwbaar. Echter, het aanpassen van deze remmen is niet zo eenvoudig als het aanpassen van hun velgrem broeders. Er zijn een aantal stappen doorlopen om mountainbike schijfremmen aan te passen aan hun lange levensduur te garanderen.

instructies

1 Gebruik de Allen sleutels om de remklauw bevestigingsbouten los te maken, zodat de remklauwen een beetje zal bewegen rond op hun paarden. Knijp de remhendels strak, en gebruik vervolgens de Allen sleutels om de bevestigingsbouten weer vastdraaien. Deze centra uw remmen op de schijven zodat ze niet slepen wanneer het wiel draait.

2 Draai de stelmoer gelegen op de top van de remklauw totdat u voelt dat de pads raakt de schijf, dan schroef de regelaar terug in een volledige draai. Schroef de stelschroef stop moer aan de regelaar te vergrendelen.

3 Draai de stelmoer op de rem hendels totdat je voelt dat de remklauwen de schijf opnieuw te raken. Schroef nu de stabilisator terug in een hele draai en vergrendelen die stelschroef met zijn stop moer. Dit moet geven u genoeg speling in je remhendel om comfortabel te knijpen de remmen. Neem de fiets voor een spin aan het testen van uw nieuw afgestelde remmen.

Hints

  • Wees voorzichtig op uw proefrit; uw remmen moet nu zeer strak en gevoelig, omdat er zo veel minder speling in het systeem, dat je niet kan worden gebruikt om.