Hoe maak je mijn spieren langzaam

Hoe maak je mijn spieren langzaam


Het opbouwen van spieren is een gezonde manier om op natuurlijke wijze je uiterlijk te verbeteren en het vergroten van uw energie niveaus. Voeding en lichaamsbeweging zijn de belangrijkste bouwstenen om je te helpen dit doel te bereiken. Door het opbouwen van spiermassa, zal je ook je lichaam vet, dat voordelen voor de gezondheid zal brengen, zoals een betere doorbloeding, een lager risico op hart-en vaatziekten en een snellere algehele stofwisseling te verlagen. Met enige focus en doorzettingsvermogen, zult u het lichaam dat je wilt.

instructies

1 Eet meer voedzame voedingsmiddelen. Het doel is om uw totale inname van onverzadigde vetten en eiwitten te verhogen. In plaats van zich overgeeft aan geraffineerde suikers, gefrituurd voedsel en chips, kies volkoren opties, makreel, zalm, eieren, avocado's, noten en 5-7 porties fruit en groenten per dag. Ook eet minder voedsel vaker gedurende de dag. Hierdoor kan je lichaam om alle calorie├źn effici├źnter te verwerken. Hebben vijf of zes maaltijden drie uur uit elkaar.

2 Verhoog uw spiermassa door het doen van krachttraining. Je gaat nodig hebben om al die extra eiwitten en onverzadigde vetten je eet in de spier massa of anders uw lichaam zal ze op te slaan als vet om te zetten. U moet ten minste 30 minuten van krachttraining drie keer per week te krijgen. Hier krijg je een set van vrije gewichten of een lidmaatschap van de sportschool. Goede oefeningen omvatten biceps krullen, push-ups, squats, crunches en nog veel meer. De sleutel is om geleidelijk verhogen van de gewichten die u gebruikt om de twee weken. Dit voegt meer spanning op de spieren, die na verloop van tijd zal je helpen spiermassa op te bouwen.

3 Verlaag uw totale lichaamsvet door het doen van cardiovasculaire oefeningen. U wilt uw lichaamsvet zo veel mogelijk te beperken om te helpen optimaliseren van uw spiergroei. Cardio verbetert ook de definitie en de toon van uw spieren en helpt bij het verbeteren van uw algehele stofwisseling. Doe cardio workouts op de dagen dat je niet te doen krachttraining. Je moet streven naar minstens 30 minuten cardio drie keer per week. Push-ups, zwemmen, joggen, jumping jacks en fietsen zijn allemaal goede opties.

4 Drink water en krijgen rust. Logeren gehydrateerd is de sleutel in het herstel van de spieren na de training. Drink een liter water per dag. Slaap is van cruciaal belang in de opbouw van spiermassa. Je spieren eigenlijk groeien terwijl u slaapt en rust. Zorg ervoor dat je acht uur slaap elke nacht.