Hoe maak je LP Tanks monteren op een zeilboot

Hoe maak je LP Tanks monteren op een zeilboot


Vloeibaar propaan, ook bekend als LP, wordt gebruikt voor het aandrijven zeilboot kachels, barbecues, warm water tanks, en ovens wanneer de boot op zee. Deze inrichtingen worden gevoed door LPG, dat is opgeslagen in de LPG-tank. Het is belangrijk om de LP tanks vastgezet op de zeilboot te voorkomen rollen of duwen over op het dek uiteindelijk voorkomen lekken of beschadiging van de tank te houden. Een marine montagebeugel hecht aan de zeilboot rails en biedt toegang tot de tank wanneer het moet worden bijgevuld.

instructies

1 Afwassen een deel van de zeilboot rails met water en zeep. Laat de rails droog.

2 Draai de sluitklemmen aan de achterkant van de bevestigingsbeugel. Er zijn meestal vier klemmen - twee aan de bovenzijde en twee aan de onderzijde. Plaats de beugel naast de zeilboot rails zodat de verticale palen langs de rails passen in de klem gat. Plaats de vasthoudende klemmen weer op de beugel en zet de schroeven zo strak mogelijk. Dit zal de beugel aan de rails.

3 Zet de LPG-tank in de metalen pinnen van de beugel en naar beneden drukken, zodat de bodem rust op de onderzijde van de steun.

4 Bevestig de LPG-tank aan de zeilboot slang voor de LPG te lopen in de keuken items of boiler.