Hoe maak je lichaam op te bouwen van een Torso

Een van de belangrijkste maar keek gebieden body building is de romp of kern. Body bouwen van je romp helpt bij het uit te werken in andere delen van het lichaam. Body bouwen van je romp-die bestaat uit je buik, schuine en erector spieren, de spieren aan weerszijden van je ruggengraat-zorgt voor een sterker, slanker lichaam.

instructies

1 Voer buikspieroefeningen. Crunches en sit-ups zijn het meest effectief. Proberen te bewerkstelligen 3-4 sets van 20-30 herhalingen van elke beweging. Het toevoegen van licht gewicht terwijl het doen van crunches of sit-ups kan ook helpen om de ontwikkeling en versterking van de buikspieren.

2 Bouw je schuine, die de spieren aan de zijkanten van je romp zijn. Plaats een bezemsteel over je schouders achter uw nek en twist, doen side crunches. Of, zitten op een daling van de bank, houden een licht gewicht in je hand en draai links naar rechts.

3 Versterk je onderrug. Buigen over rijen met een barbell of rug extensies terwijl een gewicht plaat is een grote beweging op te bouwen en de erector spieren aan weerszijden van de wervelkolom in je onderrug te versterken rug.

4 Gebruik een stabiliteit bal. Doen crunches en been liften op een stabiliteit bal helpt bij de opbouw kracht in je bovenlichaam door het houden van een voortdurende samentrekking van de spieren van je buik en onderrug om u stabiel te houden.

5 Probeer andere vormen van kern-gebouw oefeningen en apparatuur. Wobble boards en geneeskunde ballen helpen ook de ontwikkeling van de romp. Pilates en yoga zijn ook grote kern-bouwers. En, 15 tot 20 minuten van cardiovasculaire oefening is een goede warming-up en calorie-brander ook.

6 Eet juist. Volg een high-protein, low-carb dieet. Houd uw vetinname tot een minimum en uw dagelijkse calorie-inname op iets minder dan 3.000.

Hints

  • Altijd in overleg met uw arts voordat u begint met een trainingsprogramma.