Hoe maak je Lemon Maple Syrup voor een detox dieet

Hoe maak je Lemon Maple Syrup voor een detox dieet


Een detox reinigend dieet bestaat uit consumeren niets, maar vloeistoffen voor een bepaalde tijd, om snel gewichtsverlies te bevorderen. Deze diëten kunnen variëren in de aard van de ingrediënten die deel uitmaken van het brouwsel, hoe vaak indrinken in een dag en duur. De citroen ahornsiroop van de titel verwijst naar de master reinigen detox. Het is een drank gemaakt met vier ingrediënten.

instructies

Hoe maak je Lemon Maple Syrup voor een detox dieet

1 Stel uw vier ingrediënten voor de detox dieet en stap uit een werper.

2 Druk twee eetlepels citroensap in uw container. Gebruik de echte sap van een biologisch geteelde citroen. Gebruik geen flessen sap.

3 Voeg een tiende van een theelepel cayennepeper. Dit is ongeveer een snelle bliksem. Als je niet van het drinken van sappen met een extra kick, kunt u de cayennepeper weglaten van het recept en in plaats daarvan kopen cayennepeper capsules uit een natuurvoedingswinkel.

4 Giet de twee eetlepels ahornsiroop. Om dit brouwsel meest effectief te zijn, gebruiken authentiek ahornsiroop. Naar boven de detox dieet sap, voeg het water.

5 Met behulp van de roeren lepel, goed mengen. Dit maakt een portie. Gewoon het dubbele en driedubbele van de hoeveelheden van de ingrediënten om een ​​grotere partij van de cayennepeper, ahornsiroop en citroen reinigen te maken.

Hints

  • Omdat de ingrediënten slecht kan gaan, is het niet verstandig om meer dan één dag portie van tevoren.
  • Zoals bij elk dieet drastische veranderingen, in overleg met uw arts om ervoor te zorgen dat je je nog steeds voldoet aan uw voedingsbehoeften. Als u zich zwak, duizelig, licht in het hoofd voelt of u een ernstige maagkrampen, onmiddellijk stoppen met het detox dieet.