Hoe maak je je op voor Bijgewerkt ESPN Mobile

Hoe maak je je op voor Bijgewerkt ESPN Mobile


EPSN Mobile is een mobiele applicatie die ontworpen is om te sporten fanatici te voorzien van up-to-the-minute sportieve nieuws, fantasy sports updates en alerts via SMS-berichten en mobiele web. Terwijl de functie ESPN Mobile komt op veel telefoons, zul je nog steeds aan te melden voor de meest recente versie. De ESPN Mobile sign-up kan online worden gedaan. Wanneer u de EPSN Mobile sign-up te voltooien, zal de bijgewerkte versie automatisch geconfigureerd naar uw telefoon.

instructies

1 Open een webbrowser en navigeer naar de ESPN Mobile website.

2 Klik op de "Registreren" link aan de bovenkant van de ESPN Mobile homepage.

3 Voer uw geboortedatum en geslacht in de overeenkomstige drop-down menu's op de ESPN Mobile Sign-Up pagina.

4 Voer uw naam en e-mailadres in de gewenste tekst velden, en dan geef uw 5-cijferige postcode.

5 Scroll naar beneden de Sign-Up pagina en maak een ESPN Gebruikersnaam en wachtwoord voor uw account. Voer vervolgens je mobiele informatie. (Uw mobiele informatie zal bestaan ​​uit uw 10-cijferig mobiel nummer en mobiele telefoon carrier.)

6 Ga naar de onderkant van de pagina. Vul het woord verificatie en klik op 'Verzenden' om de sign-up te voltooien. De bijgewerkte versie van ESPN Mobile zal automatisch direct worden gekoppeld aan uw telefoon op basis van de mobiele informatie die u verstrekt.

Hints

  • Als u zich al heeft aangemeld voor ESPN Mobile tekstberichten meldingen, kunt u zich ook aanmelden voor de volledige ESPN Mobile-ervaring met nog meer verbeterde functies. Scroll naar beneden en klik op de hyperlink die leest, "upgraden naar de volledige ESPN Alerts 'Experience."
  • ESPN Mobile is een gratis dienst. Maar in rekening worden gebracht als u geen SMS-berichten op je mobiel plan.