Hoe maak je Homemade volwassen luiers

Hoe maak je Homemade volwassen luiers

Zelfgemaakte luiers voor volwassenen zijn vrij eenvoudig te naaien en veel goedkoper dan het gebruik van disposables. Zodra u de benodigde stoffen en noties hebt gekocht, uw investering in de luiers is voltooid, zonder dat de terugkerende kosten die betrokken zijn bij het kopen van wegwerpluiers. Wanneer u glad, sterk absorberende microvezel of fleece stof te plaatsen op de binnenkant van de luier, waar het op de huid zal zijn, zal uw zelfgemaakte katoenen luiers comfortabeler dan papier Ones. Ze zijn ook vriendelijker voor het milieu, zonder afval te gaan op de stortplaatsen.

Stap 1

Koop een wegwerp volwassen luier in de maat die u nodig. Koop een luier met zijflappen die vouwen in de richting van het midden om het te bevestigen.

Stap 2

Verwijderen van de elastische van de luier, meten en noteer of het in de benen of achter.

Stap 3

Strijk de luier met een warm ijzer om rimpels te verwijderen.

stap 4

Leg de buitenste stof met de voorkant naar boven op een vlakke ondergrond. Leg de microfiber stof op de buitenste stof. Plaats de badstof de microvezel textiel. Strijk eventuele rimpels.

stap 5

Plaats de gestreken luier, die nu uw patroon, op de top van de gelaagde stoffen en speld het op zijn plaats, om ervoor te zorgen dat de pennen vangen alle drie lagen stof.

stap 6

Snijd rond de luier patroon door alle lagen stof.

stap 7

Naai de drie lagen stof aan elkaar met een 1/2-inch naadtoeslag, het verwijderen van de pinnen terwijl u naait. Laat 3 inches geopend langs de taille voorkant voor het draaien.

stap 8

Snijd twee stukken 1/4 inch brede elastische voor de benen, met de meting van de elastische u van de wegwerpluier verwijderd. Speld de elastische de beenruimte, waardoor het zelfs met de stofranden. Rek de elastische als je pin te maken past.

stap 9

Naai het elastiek op zijn plaats langs het been randen.

stap 10

Snijd een stuk van 1/4 inch brede elastische voor het achterste taillegebied naar het meten van de elastische u van de wegwerpluier verwijderd. Als de wegwerpluier had geen elastiek in de taille, snijd een elastiekje gelijk aan 1/4 van taille meting van de drager.

stap 11

Vouw de elastische dubbel het centrum vinden en pin het centrum naar het midden van het achterste taillegebied luier. Houd de randen van het elastische zelfs met de stofranden. Speld het elastiek op zijn plaats, te rekken tot twee maal de lengte gesneden te dekken.

stap 12

Naai het elastiek aan het achterste taillegebied van de luier.

stap 13

Draai de luier rechterzijde out via de opening in de taille voorkant. De buitenste stof moet op de buitenkant van de luier en de microfiber moet zijn aan de binnenzijde van de luier, waarbij de badstof ingeklemd tussen hen en niet zichtbaar.

stap 14

Op de naden van de drie stoffen naar binnen langs de opening in het voorste taille. Stik de gehele lengte van de voorste taille met een 1/4-inch marge.

stap 15

Knip twee stukken van haak-en-lus sluiting die dezelfde lengte heeft als de zijflappen zijn.

stap 16

Scheid de haak-en-lus sluiting in zijn gladde en getextureerde secties. Zet de gladde secties aan één kant.

stap 17

Speld de gestructureerde secties van haak-en-lus sluiting in de lengte aan de randen van de zijflappen. Speld de schroef die de microvezel aan de binnenkant van de luier.

stap 18

Naai de getextureerde haak-en-lus sluiting secties op zijn plaats.

stap 19

Speld de gladde haak-en-lus sluiting secties naar buiten stof op de luier front, matchen aan de getextureerde haak-en-lus sluiting hoofdstukken over de zijflappen. Meet de gesloten luier om zeker te zijn het zal passen, en de plaatsing van de gladde sluiting secties aan te passen indien nodig.

stap 20

Naai de soepele haak-en-lussluitingen secties op zijn plaats.

Tips

  • Om geld te besparen op stoffen, kopen microvezeldoeken en badstof handdoeken op de dollar op te slaan.
  • Als u liever een zachte bovenstof gebruiken zoals flanel plaats van een waterdichte stof, aankoop volwassen-sized plastic broek te gebruiken als een beschermende buitenlaag.

Wat je nodig hebt

  • 1 wegwerp volwassen luier in de maat die u nodig
  • Ijzer
  • 1/2 yard elk van waterdichte buitenste stof, badstof en microfiber
  • 1/4-inch brede elastische
  • Hook-and-klittenband
  • Schaar of rolmes en mat
  • Draad
  • Naaimachine