Hoe maak je Homemade Sports Omroeper Sounds

Hoe maak je Homemade Sports Omroeper Sounds


Een effectieve sport-omroeper kan verhogen emotionele investering thuis publiek in een spel of wedstrijd. Omroepers vertellen een verhaal en het creëren van een samenhangend verhaal van de gebeurtenissen op het veld, in de ring of op het circuit. Omroepers zoals Dick Vitale en John Madden zijn bekend om hun onderscheidende stem en voor het gebruik van persoonlijke geluidseffecten tijdens een spel als er iets dramatisch gebeurt. Het maken van uw eigen sport omroeper geluiden in huis kan een leuke manier om de omroepers na te bootsen en te genieten van het sportevenement nog meer zijn.

instructies

1 Luister naar een sport-uitzending en aandacht besteden aan wanneer een omroeper maakt gebruik van een geluidseffect voor een dramatisch effect. Een beroemd voorbeeld is wanneer boksen commentator Jim Lampley begon te zeggen "bang" wanneer Manny Pacquiao Joshua Clottey zou raken aan het eind van een anders saai achtste ronde in hun strijd.

2 Herhaal het geluid terug naar de TV om te proberen als vergelijkbaar met de commentator mogelijk te klinken. Besteed aandacht aan toen de omroeper maakt gebruik van het effect zo goed, zodat je later kan hetzelfde doen tijdens momenten van gelijke drama tijdens de wedstrijd.

3 Neem je om te zien hoe dicht je de commentator kan evenaren. Blijf oefenen totdat je zo dicht in toonhoogte en stembuiging de commentator mogelijk.

4 Kijk andere evenementen met het geluid uit en voeg uw eigen commentaar met je vrienden, het toevoegen van geluidseffecten, waar je past.