Hoe maak je Homemade Sports Banners

Hoe maak je Homemade Sports Banners


Toon uw teamgeest met een zelfgemaakte banner voor uw favoriete team. In plaats van te betalen voor een generieke banner, maak uw eigen. De ervaring zal de teamgenoten dichter bij elkaar te brengen en te ontsteken teamgeest. Een zelfgemaakte spandoek onderscheidt zich van de rest en kost veel minder. Toon uw trots en steun dit seizoen en het opbouwen van een banner voor iedereen te zien bij de marge.

instructies

1 Koop een 5 voet-by-8 voet witte zeil voor de basis van de banner. Discount winkelketens en camping of outdoor sporten winkels verkopen dekzeilen. Gebruik zeil in plaats van papier of andere weefsels, zoals het minder kost, weegt meer en is waterdicht.

2 Teken de team-logo op een stuk vilt en knip het uit te naaien of lijm op het midden van de banner. De waterdichte coating op het zeil maakt het moeilijk om verf aan te brengen, dus voeg uw ontwerpen in levendige kleuren van vilt.

3 Vraag een handtekening van elke speler rond de grens van de banner. Gebruik permanent markers voor de handtekeningen, om de banner waterdicht te houden. Laat minimaal drie inches boven aan de vlag vrij van decoraties.

4 Solliciteer stick-op brieven aan te geven de naam van het team op de banner. Vasthouden aan de teams kleuren voor de letters, indien mogelijk. Als het team heeft meerdere kleuren, vermijd afwisselende kleuren voor elke letter, en plaatsvervangers per woord in plaats daarvan, het bord beter leesbaar te maken. Houd in gedachten hoe ver de banner zal worden van het publiek. Om brieven van 250 voet weg te lezen, moet de letters van ten minste 10 duim lang te bereiken.

5 Onder meer sponsor logo's of berichten op het bord. Als een lokaal bedrijf sponsort het team, voeg de contactgegevens van het bedrijfsleven met permanent marker op de bodem. Schrijf iets wat lijkt op "Trots gesponsord door 123 Company (123) 456-7890."

6 Zoom een ​​drie inch vouw over de bovenkant van het zeil en zet hem vast met lijm of een naald en draad. Steek een houten stok, twee inches langer dan het zeil in de plooi. Laat een inch van de stok aan beide zijden van het zeil te houden tijdens het sportevenement - of voeg een stukje stof om de banner binden aan het hek.