Hoe maak je Homemade Spacer Inrichtingen voor het Astma

Geïnhaleerde astma medicijnen zoals bronchodilatoren, zijn de meest effectieve manier om de vernauwing kan een astmatische kind snel achteruit. Geïnhaleerde geneesmiddelen worden typisch toegediend met een afgemeten-dosis-inhalator (MDI), en voor kinderen met een medisch apparaat dat een zogenaamde spacer. De afstandhouder helpt het kind te coördineren de pers en adem werking van het MDI, zodat hij het medicijn goed kan inhaleren. Spacer apparaten, die ongeveer $ 30 $ kost, kan te duur voor ouders die in landen als Zuid-Afrika wonen. Dus de Zuid-Afrikaanse aanpassing van de National Institutes of Health richtlijnen voor de opvang van kinderen met astma, beveelt aan dat ouders hun eigen spacer apparaten met behulp van een plastic fles.

instructies

Hoe maak je een zelfgemaakte Spacer apparaat te maken

1 Vraag de arts van uw kind voor instructies over hoe je een zelfgemaakte voorzetkamer te maken. Grote zorg moet worden genomen bij de bouw van een zelfgemaakte astma spacer om ervoor te zorgen dat het goed werkt.

2 Voeg een opening in de bodem van een 500 ml plastic koude drankfles waar de MDI kan worden ingebracht. Kunststof kan moeilijk te snijden, waardoor kartelranden een child.So kan pijn in plaats van het snijden van het gat, maken een verwarmd gevormde staaldraad die dezelfde diameter als de MDI mondstuk. U kunt deze toepassen op de bodem van de fles om een ​​gat in plaats van snijden branden.

3 Vorm een dunne stalen draad rond het mondstuk van de MDI om het dezelfde grootte en diameter als het mondstuk maken. Houd een gedeelte van de draad lang genoeg om als handgreep te houden tot het gat. Het moet lang genoeg dat je niet verbrandt wanneer u de gevormde einde van de draad te verwarmen.

4 Verwarm de gevormde einde van de staaldraad met een aansteker, grill lichter of kleine butaan aansteker die je kunt vinden in elke bouwmarkt. De vorm moet worden verwarmd tot het roodgloeiend.

5 Breng het verwarmde uiteinde van de draad tegen de bodem van de plastic drankfles tot het smelt en brandwonden door. Dit moet een gat laat de zijkant van het mondstuk MDI. Eenmaal koel aan, verwijder het stukje plastic je weg hebt verbrand.

6 Plaats de MDI mondstuk in het gat na het verwijderen van het plastic onderdeel om een strakke pasvorm.

Hints

  • Zorg ervoor dat de MDI bus te schudden voordat u in de basis van de fles voor gebruik.
  • Om gebruik te maken, het kind moet eerst uitademen, steek dan de hals van de fles in hun mond, dat ze hun lippen te verzegelen rond de fles, en inhaleer het medicijn langzaam en diep.
  • U kunt een goed passende gezichtsmasker hechten aan de mond van de fles voor jonge kinderen die niet hun lippen verzegeld rond de hals van de fles kan houden.
  • Vuren een trekje van de geneeskunde op een moment in de afstandhouder, volgens de instructies van de arts van uw kind. Een of twee pufjes kan worden gegeven om de 10 seconden.