Hoe maak je Homemade Paintball Bunkers

Paintball is een leuke en gemakkelijke sport om te spelen. Of u nu in een georganiseerde competitie met een team, of je recreatief spelen met vrienden, hier is een lijst van meer dan 25 manieren om zelfgemaakte paintball bunkers te maken. Alles wat je nodig hebt is een beetje van vastberadenheid, verbeelding en een verlangen om plezier te hebben. Met deze kwaliteiten uw zelfgemaakte paintball bunker kan gemakkelijk een zelfgemaakte paintball fort geworden.

instructies

Hoe maak je Homemade Paintball Bunkers

1 Trek paar handschoenen.

2 Gebruik je schop om een ​​gat in de grond dat u kunt gebruiken om in te verbergen. Voordat u begint te graven graven, zorg ervoor dat u toestemming om te graven in het land te hebben. Plaats het vuil dat je voor en aan de zijkanten van je gat, zodat het creëert een vuilhoop hebben gegraven. Deze hoop zal dienen als een muur van bescherming tegen de tegenstander het vuur. Ook zal dit de illusie dat het gat dat je hebt gegraven dieper is dan het in werkelijkheid is te creëren.

3 Kom uit uw lokale telefoonboek en bel rond naar plaatsen die extra items die kunnen helpen om uw zelfgemaakte bunker in een full-size fort kan hebben. Een autokerkhof of speciaalzaak zijn geweldige plekken om te beginnen. Bellen en vragen een universitair of ze hebben geen restjes of afval, onbruikbaar of onverkoopbare producten die ze gewoon zouden gaan gooien. Als ze een item beschikbaar is, vraag dan of je het kunt krijgen voor gratis, in ruil voor het nemen van het uit hun handen. Dit bespaart hen tijd, ruimte en geld. Sommige items die je kunt gebruiken als zelfgemaakte bunkers zijn banden, plastic of houten scheepvaart pallets, 55-liter vaten, struiken, hout, plaatwerk (of tin), bomen, balen hooi, draad spoelen, picknicktafels, koelkast dozen, melk kratten, vrachtwagen caps, kalf hutten, ijsvissen shanty, multiplex, plexiglas, oude koelkasten, oude rommel auto's, oude rommel kampeerauto's, oude deuren, oude garagedeuren en oude kasten.

4 Gebruik je gevonden leveringen en je fantasie om je originele zelfgemaakte paintball bunker te zetten in een zelfgemaakte paintball fort. Veel plezier en veilig zijn.