Hoe maak je Homemade Organic Surf Wax

Hoe maak je Homemade Organic Surf Wax


Deze dagen groen is de nieuwe zwarte, en vooral in de sport van het surfen. Surfers, door de aard van de sport, zijn gedwongen om een ​​intieme verbinding met de moeder natuur te delen. Ironisch genoeg, een aantal van noodzakelijkheden van de sport, zoals wetsuits en surfplanken, zijn gemaakt van zeer giftige, duurzame materialen. Maar je wax hoeft niet zo te zijn. geheel gemaakt van biologische, duurzame materialen, zal deze was u op uw weg om een ​​eco-vriendelijke surfer.

instructies

Hoe maak je Homemade Organic Surf Wax

1 Breng een grote pan water aan de kook. Het water moet ongeveer de helft van de pot te vullen. Als het een rollende kook bereikt, zet het vuur lager en laat sudderen.

2 Wikkel de bijenwas in een kaasdoek. Bind de hoeken van de kaasdoek samen met haar band een soort zak te creëren.

3 Laat de de-kaasdoek gewikkeld bijenwas in het kokende water met een tang. Met behulp van de tang om de kaasdoek te houden, zodat de wax naar binnen te smelten, en draai de doek om druk op de wax van te maken. Ruwe bijenwas is vol van onzuiverheden zoals dode bijen die moeten worden uitgefilterd.

4 Verwijder het kokende water van het vuur en laat afkoelen, vanwaar al het schoon was is uit de kaasdoek ingedrukt.

5 Verzamel de vaste stukjes bijenwas nadat het water volledig is afgekoeld. De wax moeten allemaal naar boven drijven als het koel is. Dump het water; Het is niet meer nodig.

6 Verhit de pan op laag vuur. Plaats de was in de pot en roer tot het volledig gesmolten is.

7 Voortdurend roeren de gesmolten wax terwijl je langzaam mengen in de kokosolie in een verhouding van 3 g bijenwas 1 milliliter kokosolie. Blijven roeren tot het volledig gecombineerd.

8 Schep de hete vloeistof in een muffin tin of Dixie bekers.

9 Laat afkoelen ten minste twee uur. Klop de was uit de mal, wrijf het op je board en ga surfen.