Hoe maak je Homemade eiwitshakes for Kids

Hoe maak je Homemade eiwitshakes for Kids


Homemade eiwit shakes kan worden gemaakt voor kinderen als een snelle en gezonde snacks. Actieve kinderen die altijd op de gaan, of kinderen die moeite hebben met het verkrijgen van gewicht, zullen profiteren van een zelfgemaakte proteïne shake. De shakes kan ook worden gemaakt smaakvolle te zijn, en de kinderen zullen niet eens weten hoe voedzaam de shakes werkelijk zijn. Houd cups met covers en rietjes bij de hand om het gemakkelijker maken om deze dranken te geven aan kinderen als ze lopen de deur uit voor school evenementen of sport.

instructies

1 Crush 1 kopje ijs in een blender met wat water. Gebruik voldoende water om het ijs te dekken. De gemalen ijs blokjes maken het proteïne shake stollen beter en maken het beter proeven. Als u niet beschikt over een blender of de blender is niet krachtig genoeg om ijs te verpletteren, gaat u naar stap 2.

2 Voeg in 1 tot 1 1/2 kopjes ofwel water, fruitsap, melk of sojamelk. Water zal de suikers laag te houden, en zal geen extra aroma's toe te voegen. Gebruik het vruchtensap met mate, en zorg ervoor dat de smaken overeenkomen met de vruchten je zal toevoegen. De meest smakelijke vloeistof voor kinderen die consumeren zuivel melk, dus gebruik van melk als ze normaal drinken. Voeg sojamelk voor kinderen op een veganistisch dieet. U kan nodig zijn om meer liquide toe te voegen als je de ingrediënten te mengen.

3 Voeg 1/2 van een kopje vers of bevroren fruit. Aardbeien zijn een smakelijke keuze. Bosbessen zijn goed, maar de bosbessen huid kan verstrikt raken in hun tanden. Frambozen, bramen en bananen zijn ook top picks. Meng de vruchten in de vloeistof en het ijs.

4 Verwerk 1/4 kopje gladde eiwit voedsel zoals tofu of ongezoete yoghurt. Ofwel zal men een gladde textuur toe te voegen aan het schudden. Voor aanvullende romigheid en smaak, voeg een bolletje bevroren yoghurt of ijs. Voeg in wat honing voor zoetheid, indien gewenst.

5 Voeg in de optionele ingrediënten. Een eetlepel tarwekiemen zullen eiwitten, vitaminen en mineralen toe te voegen. Voor kinderen die moeite hebben met het verkrijgen van gewicht, of zijn atleten, de aankoop van een aantal in poedervorm wei-eiwit. Voeg een schep het eiwit schudden aan het einde van het mengen. Top met een plakje fruit, voeg een rietje en serveer.

Hints

  • Probeer verschillende fruit combinaties met aardbeien en bananen of bosbessen en frambozen. Gebruik melk of sojamelk, afhankelijk van de smaak van de kid's voorkeur en uw budget. Vers of bevroren bessen zal werken. Wijzigen metingen en ingrediënten om de smaak van het kind aan te passen.
  • Eiwitshakes dienen aanvullend te zijn, en ze moeten niet de maaltijden te vervangen voor kinderen. Vermijd het gebruik van citrusvruchten in een proteïne shake met zuivelproducten. Vermijd het toevoegen van rauwe eieren aan een shakes. Het is mogelijk om te veel eiwit te hebben; weet dat de grenzen voor uw kind op basis van gewicht. (Zie bronnen)