Hoe maak je het lichaam met Maple Syrup & Lemon Juice Cleanse

De combinatie van maple siroop en limonade voor lichaamsreiniging regime deel van de Master Cleanse Detox dat eerst door Stanley Burroughs werd ontwikkeld in 1941. Het doel van de detox is om het lichaam van alle schadelijke stoffen die zich ophopen op de binnenkant van bevrijden het lichaam, zoals de nieren en darmen. Het reinigen is ontstaan ​​als een remedie voor vele kwalen en verslavingen zoals alcoholisme en roken. In de huidige gewicht geobsedeerde wereld waar de huid-en-botten is, wordt de detox reinigen meer als een fles dieet hulpmiddel om snel gewichtsverlies gebruikt.

instructies

1 Meng 3/4 kop ahornsiroop met 3/4 kop citroensap, ½ theel. cayennepeper en 2 liter water. Roer tot het volledig opgenomen. Gebruik warm water om de ahornsiroop te ontbinden.

2 Verdeel het mengsel in twee 1-liter flessen. Neem de flessen, samen met een volle fles water, met je overal mee naar toe.

3 drankje van de flessen elke keer dat je het gevoel een steek van de honger gedurende de dag. U bent niet om iets anders dan wat er in de fles te eten. De twee liter "juice" zijn uw enige rantsoenen voor de dag, dus je moet de ruimte het uit. Na elke "slok" drink een grote hoeveelheid water niet alleen wassen de peper citroen smaak, maar om het lichaam volledig gehydrateerd om het reinigingsproces te helpen.

4 Voltooi de twee flessen voor het slapen gaan, en ten minste 2 liter vers water.

5 Spoel je darmen met het zout water flush. Omdat je niet eten van vast voedsel, zal je darmen geneigd om te stoppen met normaal functioneren zijn. Als zodanig moet je stoelgang jezelf te dwingen. Meng 1 liter warm water met 1 eetlepel natuurlijke zeezout, meng krachtig om al het zout op te lossen, en drink het. Proeverij zal het waarschijnlijk te maken je de eerste keer overgeven als het consumeren van grote hoeveelheden zout water zorgt ervoor dat het menselijk lichaam om het te zuiveren als een instinctieve mechanisme tegen verdrinking. Maar geef niet op. Als je het proeft, probeert u uw neus. De flush eindigt met een zeer rommelig en lang stoelgang.

6 Herhaal stap 1 tot en met 5 voor 10 tot 15 dagen, herinneren om veel water en absoluut geen ander voedsel drinken of drinken dan de citroen brouwsel.

7 Begin met het eten van voedsel opnieuw. Zodra u de 10 tot 15 dagen na het reinigen klaar bent, kun je langzaam gemak in het voeden van uw lichaam. Het beëindigen van de meeste in de buurt van-verhongeringsdiëten kan leiden tot extreme maag en darmen van streek; Daarom is het verstandig om de overgang naar het. Begin de eerste dag door het drinken van sinaasappelsap, gevolgd door een dag van plantaardige en kippenbouillon, gevolgd door groenten en fruit, en dan op de vierde dag kunt u teruggaan naar het eten van cheeseburgers en friet.

Hints

  • De citroen, esdoorn en cayennepeper detox is geen dieet --- het is een reinigen om het lichaam te ontdoen van onzuiverheden. Een van de belangrijkste neveneffecten extreem snel gewichtsverlies, die voor sommige mensen zeer gevaarlijk zijn. Als je al dun, overweeg dan een andere detox dieet. Terwijl de maple syrup geeft wel ongeveer 1500 calorieën per dag, je nog honger het lichaam van mineralen, eiwitten, vitaminen en vetten die het nodig heeft voor elk orgaan te laten functioneren. Als u lijdt aan een darmziekte, deskundig medisch advies van uw arts vóór het begin van de detox.