Hoe maak je het boogschieten Bows met glasvezel Ledematen

Hoe maak je het boogschieten Bows met glasvezel Ledematen


Het maken van uw eigen boog voor boogschieten misschien niet zo moeilijk als je zou denken. Het maken van een boog met het gebruik van glasvezel kan worden gedaan zonder voorafgaande ervaring in het comfort van uw eigen huis. Met enige algemeen beschikbare hulpmiddelen en apparatuur die u kunt samen een boog in een mum van tijd dat een lange tijd zal duren en goed schieten. Bow maken is een kunst die moet worden beoefend, dus wees niet ontmoedigd als uw eerste boog is niet precies hoe je het zou willen.

instructies

1 Trace de profielschets van uw unstrung boog op de platte kant van 2 bij 6 inch plank. Of het maken van een recurve of een handboog, traceren het patroon met behulp van een bestaande boog, of maak een origineel. Zorg ervoor dat u een goed gedefinieerde voor- en achterkant lijn bevatten.

2 Knip de boeg template met behulp van een band zag het creëren van een voor- en achterkant drukt u later gebruiken om de boeg klem in zijn vorm.

3 Leg de voorkant template op een tafel zodat de geprofileerde kant naar boven wijst. Bereid uw epoxy mengsel door combineren van de hars en harder volgens aanwijzingen van de fabrikant.

4 Leg een strook van glasvezeldoek op de gebogen oppervlakken van de voorste template dan verf op sommige epoxy met behulp van een penseel. Zorgen de doek is uniform verzadigd met de epoxy voeg vervolgens een tweede laag, gevolgd door achtereenvolgende lagen totdat de gewenste dikte heeft gedurende de boeg bereikt. Zorg ervoor dat de opbouw van het centrum riser sectie om een ​​geschikte dikte voordat u verder gaat.

5 Plaats de achterkant template klem over de glasvezel en sandwich deze tussen de voor- en achterkant klemmen. Gebruik C klemmen op afstand om de 6 tot 8 inch de twee templates elkaar klemmen en vorm van de boog. Laat gedurende 24 tot 48 uur voor de glasvezel te genezen en uitharden voordat u.

6 Verwijder de boog van de klem vervolgens te tekenen de contouren op het oppervlak van de boeg. Dit omvat de stijgbuis, grip, pijl plank, lidmaat contouren en de uitsparingen voor het monteren van de tekenreeks aan het einde van beide delen. Knip langs deze lijn door het voeren van de boeg in een lintzaag.

7 Schuur de oppervlakken van de boeg glad met behulp van 200 schuurpapier, gevolgd door 440 schuurpapier. Verf, versieren of vlekken op de boeg zoals je ziet fit, dan string en te genieten.

Hints

  • Test de boeg in een veilige omgeving, zonder dat andere mensen of dieren aanwezig.