Hoe maak je gratis Cheer Music

Hoe maak je gratis Cheer Music


Als u een cheerleader bent, weet je hoe moeilijk het is om de juiste moves onder de knie. Dit kan een nog grotere uitdaging zijn wanneer u repeteren je stappen naar muziek die niet overeenkomt met uw bewegingen. Met de perfecte cheer mixen, zal uw inspanningen nog indrukwekkender zijn. Om uw eigen gratis juichen mixen maken, moet je wat basiskennis van de muziek editing hebben. Ten eerste kunt u gratis downloaden van liedjes van bepaalde websites, en steek ze samen in een softwareprogramma.

instructies

1 Zoek uit wat voor soort muziek het beste zal zijn voor de behoeften van uw juich ploeg's. U moet weten of ze liever rap, rock of een combinatie van beide. Omdat je het selecteren juichen muziek, moet u zich richten op iets met 136-144 slagen per minuut.

2 Ga naar een gratis muziek website, zoals Air MP3, MP3-Raid en Bee MP3 (zie bronnen voor koppelingen). Op deze websites, kunt u veel rock, rap en pop songs die nuttig zijn voor het maken van cheer muziek mixen zullen vinden. Blader door de genres en download een paar nummers.

3 Gebruik een gratis muziek editing software programma, zoals Virtual DJ, Power Sound Editor of Storm Music Studio (zie bronnen). Download en installeer een en bewerken van uw mix. U kunt verschillende delen van songs te combineren tot een gejuich medley creƫren. Het aantal liedjes die je samen moet steek hangt af van de duur van uw routine. Bijvoorbeeld, als je routine is twee minuten en 30 seconden, je kan oplopen tot 10 of 12 verschillende nummers voor een aantal geweldige muziek mixen.

4 Sla de muziek en neem het mee naar school in een memory stick (verwijderbare flash memory card). Laat je team luisteren naar de muziek te vrolijken. Vervolgens kunt u op te nemen in uw routine om ervoor te zorgen dat iedereen is comfortabel met uw nieuwe juichen muziek.