Hoe maak je gezond Kruidenthee

Hoe maak je gezond Kruidenthee


Veel mensen drinken kruidenthee als een gezond alternatief voor cafeïnehoudende thee en koffie. Vrijwel elk kruidenthee mix je kunt bedenken is in de handel verkrijgbaar, maar het creëren van je eigen kruidenthee is de moeite waard. Je moet 2 theelepels gedroogde kruiden per portie thee. Hoe meer kruiden die u gebruikt, des te minder van elk kruid je nodig zou hebben per kop tot 2 theelepels gelijk. Hoe lang steil u uw thee is grotendeels afhankelijk van hoe sterk u de smaak te zijn. De informele drinken van kruidenthee vrij is van de meer definitieve mandaten op inweken dat alternatieve geneesmiddelen kruidenmengsels moeten voldoen om effectief te zijn.

instructies

1 Plaats de kruiden in een ongebruikte theezakje en afdichting. Hersluitbare zakjes kan gevonden worden in de meeste reformwinkels.

2 Giet kokend water in een theekopje.

3 Voeg het theezakje aan het water in de beker en laat de thee steil in het hete water gedurende tenminste 5-7 minuten (of meer, indien gewenst). Gooi de gebruikte theezakje.

4 Voeg zoetstof van uw keuze aan de thee. Roer om op te lossen.

5 Laat thee iets afkoelen en te genieten.

Hints

  • Als u verse kruiden te gebruiken, triple de hoeveelheid verse kruiden om een ​​theelepel van hetzelfde kruid gelijk wanneer gedroogd.
  • Experimenteer met enige kruiden die veilig zijn voor thee drinken en dat een beroep op u. De genoemde ingrediënten suggereert een heerlijke kruidenthee blend die u kunt proberen.
  • Houd rekening met de verhouding van 2 theelepels gedroogde kruiden per elk 1 kopje portie thee wanneer u een hoger bedrag te brouwen. Opschalen de hoeveelheid kruiden en water nodig om meer dan één persoon dienen of meerdere porties verschaffen.
  • Herinner dat niet alle kruiden veilig kan worden geconsumeerd. Koop een goede algemene handleiding voor veilig kruiden voor het maken van zelfgemaakte kruidenthee.