Hoe maak je gezichtsvermogen te verbeteren met behulp van een natuurlijke oog Drijvers Treatment

Hoe maak je gezichtsvermogen te verbeteren met behulp van een natuurlijke oog Drijvers Treatment


U kunt betere visie te hebben met behulp van een natuurlijke oog floaters behandeling. Een oog floater kan verschijnen als een kronkelende lijn, of zwarte stip die rond zal bewegen als je je ogen bewegen. Veroudering veroorzaakt eye floaters. Als een persoon ouder wordt, een stof waarvan bekend als glasachtige die normaal in de ogen en is vergelijkbaar met gelei textuur, begint zich meer als een vloeistof. Dit zorgt ervoor dat de vezels in het glasachtige lichaam aan elkaar te kleven. Ze zweven vervolgens continu rond in het glasvocht holte. Dit veroorzaakt een shadowing effect op het netvlies, waarin een persoon ziet als drijvers. Diabetische retinopathie veroorzaakt ook oog floaters. Eye trauma, complicaties van een staaroperatie, en bijziendheid zijn ook risicofactoren.

instructies

1 Druk lichtjes op je handpalmen tegen je ogen. Voordat u dit doet, verwarm je handen door ze tegen elkaar te wrijven. houd ze dan tegen je ogen voor ongeveer 10 seconden. Doe dit ongeveer 5 keer geleidelijk elimineren drijvers in het oog.

2 Train je ogen. Kijk omhoog naar het plafond met je hoofd naar rechtdoor en je ogen rollen rond in een cirkelvormige beweging met de klok mee en verplaats ze rond tegen de klok. Doe dit tien keer in elke richting.

3 De praktijk richt je ogen. Dit oog floater behandeling omvat het houden van een voorwerp, zoals een rietje in je hand met je arm volledig verlengd voor je. Focus op het stro en daarna geleidelijk het stro naar u toe totdat het is ongeveer 6 inch uit de buurt van je gezicht, terwijl u zich blijven richten op. Doe dit 10 keer.

4 Geef uw tempels een massage. Om dit oog floater behandeling te doen, zet je duim knokkels op je tempels en beginnen masseren. Doe dit 20 keer in elke richting. Doe hetzelfde op je voorhoofd tussen de wenkbrauwen en aan elke kant op de brug van je neus. Al deze oefeningen, indien dagelijks gedaan wordt drijvers verminderen in het oog in ongeveer vier weken.