Hoe maak je gewichten op te heffen na een griepprik

Hoe maak je gewichten op te heffen na een griepprik

U tilt gewichten voor sterke spieren en neem een ​​seizoensgebonden griepvaccinatie om het risico te worden gezet door een vervelende bug te verminderen. Griepprikken algemeen gegeven in de arm, die wat pijn en zwelling kan veroorzaken. Normaal gesproken is het fijn om te gaan met uw normale gewichtheffen routine na een griepprik. Soms, echter, de bijwerkingen kan u minder dan klaar om de sportschool en opnieuw beginnen het opheffen van gewichten voelen.

Stap 1

Verwachten dat een aantal bijwerkingen hebben nadat u de griepprik, zoals roodheid, pijn en zwelling op de plaats van injectie krijgen, volgens de Centers for Disease Control and Prevention. Deze pijn is vaak het gevolg van iemands immuunsysteem creëren van beschermende antilichamen in reactie op het ontvangen van het vaccin, dat is wat laat je lichaam strijd tegen de griep. Het de injectieplaats is warm en gezwollen, houdt een koele, natte doek over het gebied. Nou Gemeenschap stelt voor het bewegen van je arm om de bloedsomloop, die kunnen helpen bewegen het vaccin door je lichaam sneller en bijdragen tot het verminderen pijn te verhogen.

Stap 2

Vraag uw arts over de voordelen van het hervatten van uw normale uitoefening en gewichtheffen routine. Onderzoekers aan de Iowa State University ontdekt dat wanneer studenten uitgeoefend na ontvangst van een griepvaccin, het bijna hun antilichaam respons verdubbeld in vergelijking met de studenten die sedentaire na het vaccin waren.

Stap 3

Strek ruim voor het doen van een lifting, vooral de arm waar u uw griepprik ontvangen.

stap 4

Start licht en gemak terug in gewichtheffen. Til meer met je benen en de arm die niet het schot kregen tot het begint om weer normaal te voelen. Stop met het opheffen als je begint het ervaren van pijn weer hoor.

stap 5

Strek na de training, in het bijzonder je arm, en extra water te drinken na uw gewichtheffen sessie.

waarschuwingen

  • Als u het ontwikkelen van koorts, extreme ongemak of als er bijwerkingen niet verdwijnen na twee of drie dagen, raadpleeg dan uw arts.