Hoe maak je gebruik van technologie om te helpen omgaan met een hersenverlamming

Hoe maak je gebruik van technologie om te helpen omgaan met een hersenverlamming


Ondersteunende technologie kan mensen helpen omgaan met cerebrale parese door het verbeteren van de communicatie en het bevorderen van zelfstandigheid. Er zijn apparaten om mensen te helpen functioneren gemakkelijker waar ze het nodig hebben, of het nu op school, werk of thuis. Voortdurend verbeteren van de technologie is het maken van stappen om een ​​verschil in het leven van mensen te maken.

instructies

Kies Assistive Technology te helpen omgaan met een hersenverlamming

1 Kies Assistive Technology (AT) om mensen te helpen met hersenverlamming communiceren en meer onafhankelijk. AT apparaten voorzien van een computer-naar-spraak en leren, gespecialiseerde rolstoelen, looprekken en quadrapedal stokken die helpen met mobiliteitsproblemen en klittenband handgrepen voor pennen en vorken tot dag-tot-dag taken gemakkelijker te maken te vergemakkelijken.

2 Gebruik ondersteunende communicatie-apparatuur om de communicatie te verbeteren door middel van het gebruik van gepersonaliseerde communicatie boards, draagbare apparaten met vooraf opgenomen berichten, touch-screen menu's en speciale toetsenborden die woorden en beelden te combineren tot zinnen te maken. Producten zoals Boardmaker, BIGmack, Dynavox en Delta Talker kan helpen kinderen deelnemen aan activiteiten in de klas en te communiceren met anderen.

3 Betere communicatie met de stem en spraak synthesizers die tekst omzetten naar spraak door het kopiëren van menselijke stem kenmerken.

4 versterken spastische spieren door middel van functionele elektrische stimulatie toegediend aan geïmplanteerde apparaten op het huidoppervlak, of via injectie van microscopisch kleine apparaten die specifieke spieren en zenuwen targeten. De pulsen kunnen worden geleverd met een afstandsbediening en kan de spieren in de hand, schouder en enkel versterken.

5 Gebruik biofeedback, die elektronische signalen gebruikt om visuele en auditieve boodschappen doorgeven van informatie over spiercontrole, lichaamsfuncties en specifieke vaardigheden over te brengen.

6 Onderzoek low-tech apparaten, zoals computer rasters om het gemakkelijker maken om de juiste computer sleutels, easy-to-use-tv en stereo-afstandsbedieningen, audioboeken en schakelaars die kunnen worden gecontroleerd door de voeten, kin of hoofdbewegingen te vinden. Sommige apparaten kunnen ook worden gecontroleerd door een lichte pointer bevestigd aan een hoofdband.

7 Vraag een lage rente ondersteunende technologie lening aangeboden door vele overheidsinstellingen om te gaan met de kosten van de technologische apparaten. Een gedeeltelijke lijst van middelen voor de ondersteunende technologie aankoop leningen en subsidies is beschikbaar in de Verenigde Staten TechGuide website (zie bronnen hieronder).

8 Zoek een uitvoerige lijst van ondersteunende technologie websites en middelen op het Healing-Arts.org website en een lijst van technologische middelen door de staat bij DisabilityInfo.gov (zie bronnen hieronder).

Hints

  • Vraag naar ondersteunende technologie apparaten die door de school district van uw kind kan worden geleverd door middel van de Individuals with Disabilities Act.