Hoe maak je gebruik van natuurlijke remedies voor brandend maagzuur Relief

U kunt de natuurlijke remedies voor brandend maagzuur te verlichten dat branderig gevoel die kunnen optreden in je borst na een maaltijd. Het treedt op wanneer maagzuur werkt zich omhoog in de slokdarm. Het zuur zorgt ervoor dat de onaangename branderig gevoel. Een paar veranderingen in levensstijl, samen met deze remedies kunnen helpen zich te ontdoen van de ongemakkelijke gevoel.

instructies

1 Heeft meer dan eten niet. Neem de tijd om te genieten van uw maaltijd. Kauw je eten helemaal. Eet net genoeg om je honger te stillen.

2 Vermijd voedsel dat maagzuur veroorzaken. Dit omvat citrusvruchten en sappen, cafeïne, chocolade, azijn en kruidig ​​voedsel. Ook proberen om weg te blijven van koolzuurhoudende dranken, uien, knoflook, voedingsmiddelen die rijk zijn aan vet, en alcohol.

3 Ga niet liggen direct na het eten. Hierdoor kan het maagzuur te rollen in de slokdarm, wat kan leiden tot maagzuur. Als je moe bent na een maaltijd, zitten in een zachte comfortabele stoel of bank. Wacht minstens 2 uur voordat je gaat liggen om je maag een kans om zich te legen geven.

4 Verlies overgewicht. Overtollig vet in de buikstreek kan druk uitoefenen op de maag en duw zuren tot in de slokdarm. Praat met uw arts over een gezond dieet plan dat u kunt volgen om extra pondjes kwijt.

5 kauwgum om het maagzuur te neutraliseren. Kauwgom maakt dat iemand meer speeksel. Speeksel biedt bescherming tegen zuur. Ook kauwgom veroorzaakt een persoon om meer te slikken, waardoor de zuren uit de slokdarm zal duwen.

6 Drink aloë vera sap. Aloë vera sap is een van de meest effectieve natuurlijke remedies voor brandend maagzuur, omdat het de irritatie in de slokdarm kan kalmeren. Drink ongeveer een kwart van een kopje aloë vera sap voor elke maaltijd. Zorg ervoor dat u alleen gebruik maken van het formulier dat speciaal is gemaakt voor intern gebruik.

7 Niet roken. Roken kan maagzuur erger. Dat komt omdat roken de spier die helpt om de zuren te blijven in de maag kan remmen.

8 Verzacht uw slokdarm met marshmallow. Dit kruid heeft eigenschappen die een beschermende bekleding aan de binnenkant van de slokdarm te creëren. Een manier om marshmallow consumeren is door het drinken van het als een thee. Neem een ​​eetlepel van de gedroogde wortel toevoegen aan 8 ounces kokend water. Dek af en steile het voor ongeveer 10 minuten en zeef het daarna. Drink 3 kopjes per dag.

9 Blijf lichamelijk actief. Dit kan helpen spanning, die wordt beschouwd als een factor die bijdraagt ​​tot maagzuur. Het kan ook helpen voorkomen dat de zure reflux, maagzuur die veroorzaakt.