Hoe maak je fiets met Posterior Tibula Tendinitis

Wanneer de atleten uit te voeren fysieke activiteiten niet goed kunnen ze een pijnlijke aandoening die bekend staat als tibialis posterior tendinitis te ontwikkelen. Als je lijdt aan deze aandoening, betekent dit dat u een ontstoken pees scheenbeen, een pees die is gelegen in het achterste gedeelte van je onderbeen. Deze aandoening kan het moeilijk maken om een ​​fiets comfortabel te rijden. Gelukkig kunt u stappen ondernemen om de pijn geassocieerd met deze vorm van tendinitis gemak te nemen, zodat je terug kunt krijgen op uw fiets.

instructies

1 Duw tegen een muur terwijl uw achterste been gestrekt achter je. Dit strekt zich uit van de tibialis posterior pees.

2 Duw tegen een muur terwijl het buigen van de achterste been naar de grond. Dit zal verschillende spieren werken en te helpen versnellen het genezingsproces.

3 Ga op een stap, zodat de achterkant van je voet is opknoping uit. Til jezelf op en neer. Als u dit goed te kunnen doen, moet je de spieren in de rug van je kuiten stretching voelen.

4 Zit in een hard-backed stoel en, terwijl je je voeten op de grond, til je je tenen zo hoog in de lucht als je kunt.

5 Voer uw oefeningen consequent, en wees geduldig. Tibialis posterior tendinitis duurt vaak enkele maanden volledig te verdwijnen.

Hints

  • Om in vorm te blijven, terwijl je te maken hebt met posterior scheenbeen tendinitis, doorzoeken lage impact vormen van lichaamsbeweging. Yoga en stretching klassen kunnen een mogelijkheid.
  • Probeer niet terug van tibialis posterior tendinitis haasten. U zult het risico het maken van de toestand nog erger.