Hoe maak je een Zwitserse Seat Van Rope Make

Een Zwitserse Seat is een eenvoudige abseilen harnas gemaakt van een lengte van het touw. Als je je harnas vergeten of het begint te rafelen, een Zwitserse Seat is een geweldige manier om je col veilig te beƫindigen.

instructies

Maak een Zwitserse Seat Van Rope

1 Verdubbel het touw, die de uiteinden in je rechterhand en het lusvormige einde in je linkerhand.

2 Plaats het lusvormige einde van het touw op de linkerheup.

3 Breng een uiteinde van het touw om naar de voorkant van je lichaam. Neem het andere uiteinde van het touw rond de achterkant van je lichaam. Houd beide uiteinden van het touw in de voorkant van je. De staart van het touw dat in je linkerhand zal langer zijn dan de staart van het touw dat in je rechterhand te zijn.

4 Hoe maak je een Zwitserse Seat Van Rope Make

Bind een dubbele halve knoop in je navel door het oversteken van de rechter staart van het touw over de linker staart. Breng dan de linker staart omhoog en over het rechter achterlicht. Neem de rechter staart achter en boven de linker staart. Laat los van het touw, waardoor de staart naar beneden vallen voor je.

5 Hoe maak je een Zwitserse Seat Van Rope Make


Neem de rechter staart tussen je benen en rond de achterkant van je rechterdij. Breng het eind van dit touw naar beneden tussen de taille touw en je taille, trekken knus. Het touw moet de achterzak gebied ontleden.

6 Hoe maak je een Zwitserse Seat Van Rope Make


Herhaal dit proces aan de andere kant door het nemen van de linker staart tussen je benen en rond de achterkant van je linkerdij. Breng het eind van dit touw naar beneden tussen de taille touw en je taille, trekken knus. Het touw moet de achterzak gebied ontleden.

7 Pak de juiste staart met uw rechterhand en de linker staart met uw linkerhand. Draai de zitting met gehurkt en trekken aan de staart van het touw.

8 Hoe maak je een Zwitserse Seat Van Rope Make

Werken met de linker staart, breng het touw terug tussen de taille touw en je taille en vervolgens onder het touw gaan over de achterzak area.Repeat dit proces aan de andere kant door te brengen van de juiste staart rug tussen de taille touw en je taille en dan onder het touw te gaan over de achterzak gebied.

9 Hoe maak je een Zwitserse Seat Van Rope Make


Breng beide staarten om je linkerheup en leg een platte knoop (links dan rechts en dan rechts over links).

10 Hoe maak je een Zwitserse Seat Van Rope Make


Met behulp van de juiste staart, das twee bovenhandse knopen aan de rechterkant van het plein knot.Using het linker achterlicht, das twee bovenhandse knopen aan de linkerkant van de vierkante knoop.

11 Maak de overtollige touw staarten.

Aansluiten van de Snap link naar uw Swiss Seat

12 Houd de snap koppeling met scharnier naar beneden, naar u toe.

13 Hoe maak je een Zwitserse Seat Van Rope Make


Vang de taille touw en dubbele hand knoop met de snap link.

14 Hoe maak je een Zwitserse Seat Van Rope Make


Draai de snap koppeling, zodat de poort wordt geconfronteerd weg van jou.

Hints

  • Personen van wie de rem met de hand (sterke hand) is niet hun rechterhand moeten beginnen en eindigen de Zwitserse Seat hun rechterheup.
  • Zorg er altijd voor dat u de juiste manier gewaardeerd abseilen touw bij het maken van uw Swiss Seat.
  • Zorg er altijd voor dat u de juiste manier gewaardeerd snap koppeling wanneer u abseilen.
  • Volg altijd de standaard abseilen veiligheidsrichtlijnen in acht bij het gebruik van deze Zwitserse Seat of andere abseilen apparatuur.