Hoe maak je een Zumba Routine Maak

Mensen willen niet uit te oefenen om saai te zijn, ze willen een ervaring die ervoor zorgt dat ze geïnteresseerd zijn in te werken. Een aantal unieke fitness trends naar voren zijn gekomen door de jaren heen met inbegrip van tae bo en cardio striptease. Deze hoge energie, buiten de gewone opties hebben genoten groot succes onder de massa's. Een andere actievolle alternatief is Zumba, een werk dat combineert de bewegingen van hip hop en Latijns-Amerikaanse dans. Sinds haar oprichting heeft Zumba verspreid naar meer dan 35 landen en heeft geleid tot meer dan 20.000 instructeurs. De volgende stappen zullen u op uw weg naar het creëren van een Zumba routine.

instructies

1 Zoek een lied. Om een ​​routine te maken, je een nummer nodig. Luister naar muziek met een vaste, makkelijk te verslaan, bij voorkeur één met een eenvoudige, twee, vier en acht sloeg tellingen die u kunt gebruiken om de timing van uw routine onder de knie te houden.

2 Bouw een catalogus van stappen voor de routine. Zodra je een nummer hebt geselecteerd, denk aan alle mogelijke stappen jij dat zou de sfeer van het nummer past.

3 Zet de stappen samen. Vergeet niet dat de dans eenvoudig genoeg dat zelfs de minst gecoördineerd kan het oppakken zou moeten zijn. Wees creatief door het combineren van verschillende soorten dans, het toevoegen van cirkels en met behulp van de armen.

4 Voer een proefvaart. Vele malen een routine gewoon niet hetzelfde uitzien wanneer deze wordt uitgevoerd als wanneer u door het uit te voeren in je hoofd. Nadat u over de bewegingen hebben gedacht en vond een lied, krijgen in de voorkant van een spiegel en kijk naar jezelf te lopen door de routine.

5 Breng correcties op basis van uw proefvaart.

6 Test het uit. Zodra de routine is voltooid en je hebt de stappen in het geheugen, het uit te proberen in de klas. Monitor reacties, houding ten opzichte van de routine en het gemak van die studenten op te vangen en veranderingen dienovereenkomstig te maken.