Hoe maak je een zitzak honkbalwedstrijd Build

Zitzak honkbal, ook wel zandzak honkbal, is een spel waarin spelers gooien gekleurde zitzakken door gaten in triplex gesneden. De plaatsing van de gaten bepaalt de uitkomst van de worp; bijvoorbeeld een speler neemt twee bases of speler is uit. Leuk om te spelen en makkelijk opzetten, beanbag honkbal is altijd een hit.

instructies

1 Monteer het frame door de schroeven 2-voeteneinde van 2x4 aan de 36-inch secties van 2x4 om een ​​rechthoek om het gebied multiplex playing ondersteunen.

2 Maak de benen aan de raad rechtop te houden door het vastschroeven van de 13 1/2-inch-lange 2x4 naar de top van je frame. U kunt de bodem snijden in een hoek, zodat het zit flush op de vloer als je wilt.

3 Meet de fout box 1 1/2 inch boven de bodem van de triplex en maken het 5 bij 8 inch breed. Deze op het multiplex.

4 Ga 6 1/2 duim omhoog het midden van het bord en markeer de plek. Snijd een 4-inch diameter base gat boven dat merk. Ga nog een 6 1/2 duim aan de home run cirkel te snijden. Vier centimeters boven, dat is de derde honk cirkel, die moet worden 3 inch van de bovenkant van het bord.

5 Mark 5 centimeter in vanaf de zijkant. Knip de eerste honk gat dat is gelegen tussen de onderste drie bases en de fout in. Tussen de home run en de onderste drie bases, maken het gat voor twee bases. Centreer de gat tussen de top drie bases en de home run gat.

6 Herhaal deze zelfde delen 5 inch aan de andere kant van de multiplex.

7 Schilderen of vlekken op het multiplex op welke manier je maar wilt. Na droging schroef aan het frame en controleer de fout box het dichtst bij de grond en de benen van het gestel aan de top van de triplex oppervlak. Label elke hole. Je bent nu klaar om beanbag honkbal te spelen.

Hints

  • Meet de zitzak honkbal gaten met behulp van een kompas en een potlood om perfecte cirkels te maken.