Hoe maak je een Youth Travel Team League Organiseer

Jeugd basketbal participatie en het niveau van het spel neemt elk jaar toe. Het is vooral groeit als het gaat om de middelbare school feeder teams. In de meeste gevallen zijn deze teams spelen in verschillende toernooien gedurende het seizoen. Deze toernooien kan kostbaar en tijdrovend zijn. Een goede aanvulling op de toernooien is een competitie die in overeenstemming zijn games met minder tijd inzet en lagere kosten biedt vormen. Dit artikel zal een mogelijke manier om een ​​competitie te vormen te schetsen.

instructies

1 Bepaal welke rangniveaus zullen deelnemen. In de meeste gevallen, de middelbare school feeder programma's starten in een van beide 4e of 5e leerjaar.

2 Bouwen van een database van middelbare scholen binnen gewenste reisafstand (bv een uur), die van een vergelijkbare grootte. Dit zal teams samen te positioneren dat de beste voorbereiding voor de middelbare school concurrentie zal zorgen.

3 Voeg het hoofd varsity coach voor elke middelbare school aan de database. Als u niet over de jeugd coördinator voor de middelbare school feeder programma kent, het hoofd varsity coach van die school zal zeker weten. In sommige gevallen, dat het hoofd varsity coach is de jeugd programmacoördinator.

4 Stuur een brief naar de contactpersoon (hoofd varsity coach of jeugdprogramma coördinator) dat de doelstellingen van de competitie schetst. Bovendien moet de letter antwoord vragen binnen 2 tot 3 weken als ze interesse.

5 Zodra u de programma's geïnteresseerd, stuur ze een onderzoek naar de specifieke kenmerken van de competitie te ontwerpen. Dit moet onder meer hoe u wilt instellen up game dagen (een spel of meerdere spellen) en hoe de wedstrijden worden official (betaalde scheidsrechters of vrijwilligers).

6 Laat ieder team data die ze kunnen hosten games en iedere datum conflicten om te spelen.

7 Maak een schema voor elk team.

Hints

  • Het kan effectief om meerdere teams op een locatie te plannen om een ​​round-robin toernooi op league dagen.
  • Hebben een concessie staan ​​op league dagen als een fundraiser voor het jeugdprogramma en de kosten van de betaalde ambtenaren of sportschool huur te compenseren.
  • Competitiewedstrijden moet worden gespeeld in een korte periode van tijd. Als u meerdere spellen te spelen, een korte pauze tussen elk spel (bv een uur) is voldoende. Anders wordt het als een toernooi dat de hele dag affaire kan zijn