Hoe maak je een Yoga Habit

Yoga is een fantastische manier om te oefenen dat de meeste mensen kunnen doen, ondanks leeftijd, kracht of lichaamsbouw. Veel mensen willen yoga een gewoonte in hun routines, maar weet niet waar, wanneer, en hoe te beginnen. Volg deze eenvoudige stappen om yoga een vast onderdeel van je leven te maken.

instructies

1 Maak de beslissing dat yoga is belangrijk. Als er iets belangrijk genoeg, als familie tijd, begassing van de auto of het eten wordt, vindt het automatisch ruimte in uw schema.

2 Beslis bij het doen van yoga zou het beste werk voor u. Sommige mensen verkiezen om wakker te worden en lichaamsbeweging, wat ervoor kiezen om hun dag afsluiten met stretching en ontspanning.

3 Kies een tijd en datum. Doe yoga in uw agenda. Het is prima als yoga is om een ​​afspraak te zijn voordat het gemakkelijk kan vallen in je routine. Post de tijd en dag op uw koelkast of prikbord om u te helpen motiveren.

4 Begin langzaam. U kunt beginnen met yoga als een of twee keer per week routine. Zorg er wel voor dat het een vast onderdeel van uw planning, voeg dan meer tijd of sessies wanneer je klaar bent om te plegen voelen.

5 Denk na over je verleden pogingen van het toevoegen van gewoonten. U weet of het starten van yoga als onderdeel van uw routine is iets wat je kunt doen op uw eigen, of als je de aanmoediging en de structuur van een klasse moet je motiveren om succesvol te zijn.

Hints

  • Raadpleeg altijd een arts voordat u begint met een nieuwe workout regime.