Hoe maak je een Yamaha Timberwolf aanpassen

Hoe maak je een Yamaha Timberwolf aanpassen


De Yamaha Timberwolf is een all-terrain voertuig. Met ingebouwde voor en achter heavy-duty rekken, het Timberwolf is ideaal voor het slepen van items. En met vier banden, het is meer stabiel over ruw terrein dan een ATV met drie wielen. Een aantal van aftermarket accessoires zijn verkrijgbaar aan te passen en toe te voegen aan de functionaliteit van uw Yamaha Timberwolf.

instructies

1 Installeer ATV ploeg lichten. Naast het wijzigen van het uiterlijk van de ATV, zij meer verlichting aan de voorzijde van de Timberwolf, wat handig is bij gebruik van de ATV te ploegen. Met een aan / uit-schakelaar, de ploeg lichten stekker direct in de Timberwolf stekker. De lampen kunnen worden verplaatst en naar beneden en van links naar rechts.

2 Voeg een spoor maaier. Het maaien van het gazon is niet wat meestal komt te letten op wanneer het denken over een Yamaha Timberwolf. Briggs en Stratton maakt een maaier bevestiging dat de Timberwolf past. Maak de maaier en rijd de Timberwolf als een rijdende grasmaaier.

3 Solliciteer Raptor graphics. Raptor graphics zijn appliques dat een airbrush ontwerp na te bootsen. Ze zijn een directe manier om kunst toe te voegen aan de Timberwolf te geven een aangepaste look. Sommige Raptor Graphic kits worden geleverd met een bijpassende zadelhoes.

4 Voeg een urenteller en toerenteller te houden van de Timberwolf motor bedrijfsuren en toeren te houden. Motor meter beschikken onder andere voorgeprogrammeerde onderhoudsintervallen, meestal voor elke 50 uur van de motor tijd. levensduur van de batterij op de units gemiddelde van zeven tot 10 jaar.