Hoe maak je een Yamaha Jet Boat Brandstoftank Drain

Hoe maak je een Yamaha Jet Boat Brandstoftank Drain


Aftappen een Yamaha jetski brandstoftank is een noodzakelijke stap voor het onderhoud brandstofsysteem, en is een optie voor het winterklaar maken van uw jet boot. Er is meer dan één model van Yahama jet boten. Gelukkig, het aftappen van een jet boot brandstoftank is uiterst eenvoudig. Het verwijderen van de gehele tank van de jetski is een optie, de meeste mensen de voorkeur aan benzine sifon uit de tank omdat het de snelste en schoonste eenvoudigste werkwijze voor het aftappen van de brandstof in een schoon vat.

instructies

1 Haal uw jet boot uit het water en plaats deze op een aanhangwagen. Zorg ervoor dat uw jet boot en de motor van het voertuig trekken van de aanhangwagen zijn uitgeschakeld. Het gas kan lager zijn dan de brandstoftank geleegd moet worden.

2 Plaats het gas kan op een veilige en vlakke ondergrond en open het deksel. Open de tankdop op uw Yamaha-jet boot. Zorg ervoor dat er geen vonken of open vuur in de buurt van de gasoline.Your gas moet dicht genoeg bij de boot, zodat de sifon buis de bodem van zowel uw brandstoftank en gas kan bereiken.

3 Plaats het ene uiteinde van de hevel buis in de brandstoftank van de Yamaha jet boot en de andere in het gas kan. Het is belangrijk dat de sifon buis onderin de tank, zodat geen lucht in de buis nadat de hevelwerking begint.

4 Pomp de handpomp. Sifon slang is duidelijk, dus je moet in staat zijn om te zien de brandstof stroomt in het gas kan. Houd de buis om ervoor te zorgen dat het niet uit het gas kan pop, als het gas snel door de buis stroomt.

5 Vervang de tankdop en stevig vast de cover om het gas kan als de brandstof overdracht is voltooid en u bent zeker de hevel buis leeg is.

Hints

  • Yamaha jet boten geproduceerd sinds 1999 zijn 41-liter brandstoftanks. Voorafgaand aan 1999, tanks waren 35 liter. Als uw tank is laag op brandstof, kunt u gebruik maken van een kleinere gas kan, maar het is riskant om onderschatten hoeveel gas in uw tank. Als u nodig hebt om een ​​aantal kleinere gas blikjes gebruiken, gewoon de hoorn van de sifon slang uit de jetski brandstoftank, zodat de brandstof stopt stromende en de sifon opnieuw te starten met een andere blik.
  • Yamaha produceert ook jet buitenboordmotoren. Deze motoren hebben externe brandstoftanks bevestigd aan een brandstofleiding. Sommige van deze tanks kunnen eenvoudig uit een boot, terwijl andere niet. De sifon methode zou moeten werken in dit geval ook, maar je kan een langere hevel buis vereisen.
  • Als je gewoon het winterklaar maken van uw boot, het toevoegen van een brandstof stabilisator is een eenvoudiger optie dan het aftappen van de brandstoftank.
  • Zorg ervoor dat uw gas kan schoon en droog is, zoals water of vuil kan brandstof bederven. Alleen op te slaan benzine in geëtiketteerde containers per staat en federale autoriteiten is goedgekeurd. Voer deze procedure buiten en uit de buurt van sigaretten, vonken of open vuur. Benzine is zeer brandbaar. Wees voorzichtig bij gebruik van meerdere gas blikjes. hevelen nooit benzine via de mond.