Hoe maak je een Wrestling Boots

Hoe maak je een Wrestling Boots


Met de mogelijke uitzondering van mousserende kampioenschap riemen, geen item in outfit een pro worstelaar opvalt meer dan worstelen laarzen. Tegen de harde uitziende zwarte lederen Stompers van Stone Cold Steve Austin naar Hollywood Hulk Hogan's rood en goud kniekousen, worstelen laarzen zijn er in alle vormen, maten en kleuren. Om uw eigen worstelen laarzen te maken, zul je moeten kijken naar de rest van je outfit worstelen, beslissen over een stijl, het opsporen van een paar bestaande laarzen en versier ze naar hartelust.

instructies

1 Beslis welke stijl van de boot die u zou willen beginnen met de basis van de andere delen van het worstelen kostuum u maakt. Als je gaat voor de Mexicaanse-stijl luchador look, moet u op te sporen van een paar kleurrijke laarzen (denk regen laarzen!) Die overeenkomen met het kleurenschema van de rest van je kostuum. Als u een meer uitgeklede, zanderig uitstraling wilt, kunt u genoegen nemen met gewoon werk of veiligheidsschoen. Voor een militair-thema look, vinden sommige combat boots van uw lokale Army surplus op te slaan.

2 Begin met het verfraaien van uw laarzen. Kijk naar voorbeelden van de beroemde pro worstelaars die je bewondert, of op zijn minst waarvan kostuums je waardeert, voor inspiratie. U kunt benaderen het verfraaien van uw worstelen laarzen in een aantal manieren. Neem een ​​rots of een ander hard voorwerp en scuff ze een strijd geharde look te creëren. Koop een paar blikken verf en tape uit verschillende secties om de vacht van uw laarzen two-tone. Koop metalen hangers of emblemen en superlijm ze aan de bovenkant van uw laarzen.

3 Probeer je laarzen aan met de rest van je kostuum. Kijk in de spiegel of een vriend uitnodigen - liefst een collega-wrestling-liefhebber - te komen eens een kijkje op hen. Beslissen of ze overeenkomen met de rest van uw kostuum en zorg ervoor dat ze de houding die je probeert over te brengen als een worstelaar te drukken. Zo niet, maak zo veel veranderingen aan de laarzen als je nodig hebt om. Als u vindt dat u nodig hebt om opnieuw te beginnen, krijgen een vers paar laarzen en beginnen met het proces opnieuw.