Hoe maak je een Wire Rope Thimble Install

Staalkabel clips worden gebruikt om een ​​huls in het uiteinde van een kabel gezet. Er zijn specifieke berekeningen die u vertellen hoeveel clips die u nodig hebt, hoe ver elke clip moet uit andere clips, hoeveel van de kabel moet u wikkel rond de huls, waar de huls en hoeveel van de draad te plaatsen lengte touw gaat naar het veiligstellen van de ogen die rond de huls. Als je eenmaal voorbij de rekenkunde, de 'bouten en moeren' van het werk zijn precies dat.

instructies

1 Vermenigvuldig de staalkabel diameter van drie en voeg 1 aan het resultaat; ronden als het antwoord fractionele. Gebruik een kleine verstelbare sleutel om de moeren van de U-bouten van deze vele touw draad clips te verwijderen. Bijvoorbeeld, indien de diameter van de draadkabel is 0,5 inch, dan: 0,5 x 3 = 1,5, plus 1 gelijk aan 2,5, afgerond op 3.

2 Meet de lengte van de huls en vermenigvuldigt deze meting 2,5- tot de grootte van het oog te bepalen. Vermenigvuldig de kabel met een diameter van 6, vermenigvuldig dat resultaat met het aantal draad clips van waaruit je de nuts hebt verwijderd en voeg de grootte van de huls: dus als onze vingerhoedje is 1 inch lang is, dan 2,5 x 1 = 2,5; de kabel is 0,5 inch in diameter, dus 0,5 x 6 = 3. Drie keer 3 staalkabel clips gelijk aan 9 en 9 + 2,5 = 11,5, het aantal centimeters van staaldraad dat je terug zal strak langs de huls en onder de draad touw clips.

3 Trek de lengte van de huls uit het aantal centimeters van staaldraad dat je terug zal strak langs de vingerhoedje: 11,5 = 10,5. Meet 10.5 duim van het uiteinde van de kabel, markeer deze locatie met een permanent marker en zet de huls van smalle uiteinde op dat merk. Wikkel de kabel strak over de huls.

4 Duw één van de U-bouten van de staalkabel clips naar beneden op de lijn die je gewikkeld over de huls. Haal de staalkabel klem zo dicht mogelijk bij de huls mogelijk en schuif de roddle over de benen van de U-bout. Rijg de moeren op de benen van de U-bout en draai ze met de sleutel.

5 Nogmaals, vermenigvuldigt de diameter van de draadkabel door 6. Het resultaat is de afstand tussen de eerste U-bout en elk van de overige U-bouten. Als de kabel is 0,5 cm in diameter, moet de tweede U-bouten zijn 3 inch van de eerste en de derde, 3 inch van de tweede.

Hints

  • Gebruik nooit minder dan drie staalkabel clips, ongeacht de berekeningen.