Hoe maak je een White Tongue Cure

Hoe maak je een White Tongue Cure


Een witte tong kan een teken zijn van een aantal ziekten, met inbegrip leukoplakie, spruw en orale lichen planus zijn. Leukoplakie is een reactie op irritatie van de slijmvliezen. Spruw gist die groeit op de tong en in de mond. En orale lichen planus is een ontsteking van de mond en tong. Hoewel je niet zeker weet of u een van deze voorwaarden tot u een arts te zien kan zijn, zijn er enkele dingen die je thuis kunt doen om deze aandoeningen te behandelen vóór de aanstelling van uw arts.

instructies

1 Eet ongezoete yoghurt. Als je last hebt van spruw, zal de actieve culturen in ongezoete yoghurt de bacteriën te normaliseren in je mond om u te helpen de infectie te bestrijden. Eet een kopje vlakte, ongezoete yoghurt minstens een keer per dag.

2 Verwijder eventuele irriterende stoffen uit je mond. Als je vullingen die wrijven tegen je tong of wang of beugels die snijden in je mond hebt, gebruik tandheelkundige wax af te sluiten van de irritatie. In de meeste gevallen, wanneer de mond geneest, zal de symptomen van leukoplakie stoppen.

3 Bepaal welke andere symptomen die u ondervindt. Als je mond zweren of irritaties in aanvulling op een witte tong, u waarschijnlijk orale lichen planus of leukoplakie. Als u witte, fragmentarisch gebieden die lijkt op cottage cheese in andere gebieden in de mond, u waarschijnlijk spruw. Als u een jeukende mond, u waarschijnlijk orale lichen planus.

4 Zie een arts om uw diagnose vast te stellen. Uw arts kan uw mond zwabberen als ze niet zeker van uw conditie, en zal een schrapend of wattenstaafje te sturen naar het laboratorium om te testen op uw kwaal. Zodra u een diagnose, kan uw arts medicijnen voorschrijven.

5 Neem uw ​​medicatie totdat deze is voltooid, zelfs als uw symptomen opruimen. Spruw kan worden behandeld met een antischimmel spoelen of orale medicatie. Hoewel er geen remedie voor orale lichen planus, kan een arts orale corticosteroïden voorschrijven om langdurige jeuk voorkomen.

6 Heeft u een tand gewonnen of een vulling vervangen, als uw arts het nodig acht. Als je last hebt van leukoplakie, is het waarschijnlijk te wijten aan een dergelijke irriterende snijden in je mond. Zodra de irritatie is genezen, moet uw leukoplakie opruimen binnen drie weken.

Hints

  • Houd uw tanden en mond schoon te lijden van een mondelinge kwaal te voorkomen.
  • Zie onmiddellijk een arts als u een hoge koorts, huiduitslag of zwelling van de mond te ervaren.