Hoe maak je een Whistle voor Self Defense Gebruik

Er zijn veel situaties waarin mensen het gevoel dat ze nodig heeft om zich te verdedigen. Het is het beste om niet te wachten tot er iets gebeurt, maar pro-actief in het weten wat u zou doen in een bedreigende situatie. Met behulp van een fluitje wordt aanbevolen in veel situaties waarbij zelfverdediging.

instructies

1 Bevestig een fluitje aan je tas, sleutelhanger of tas. Het belangrijkste is om iets dat je altijd bij je hebt ook kiest, zodat u makkelijk toegang tot uw fluiten als een bedreigende situatie voordoet. Als u tijdens het wandelen naar uw auto 's avonds laat met uw sleutels in de hand en een fluitje aangesloten, kunt u blazen in het fluitje om een ​​aanvaller te schrikken en om de benodigde hulp aan te trekken.

2 Denk na over het aanbrengen van een fluitje om uw mobiele telefoon. Dit zou goed werken in een moeilijke situatie als je voor het eerst zou blazen in het fluitje om hulp te trekken en vervolgens gebruik maken van uw mobiele telefoon om te bellen voor hulp.

3 Praat met uw kinderen over verschillende situaties dat ze hulp nodig heeft. Leer ze een fluitje te gebruiken voor een zelfverdediging doel en hen te laten weten dat dit niet een speeltje, maar alleen voor gebruik noodgevallen. Een fluitje van een kind kan worden gehecht aan hun jas, rugzak en fiets of kan gedragen worden op een koord om de hals of pols. Sommige bureaus werken met wetshandhavers om kinderen te informeren over het gebruik van een fluitje voor noodgevallen. Bovendien zijn er enkele speciale fluit ontworpen voor kinderen om in geval van nood.

4 Schaf kwaliteit bellen als u van plan bent om het fluitje te gebruiken voor een zelfverdediging situatie. Sporting goede winkels verkopen fluitjes die goed zijn voor deze doeleinden zou zijn. Bezoek websites die fluitjes verkopen voor zelfverdediging. Veel van deze speciale fluit voor kinderen. Er zijn verschillende soorten van nood fluitjes. Sommige daarvan hebben een signaallicht dat knippert naast de fluit geluid.

Hints

  • Zodra u een fluitje kopen om te gebruiken in een noodsituatie, bepalen waar u het zal houden en de praktijk snel grijpen het en blazen. Dit is zo dat u zal worden voorbereid in het geval je eigenlijk om het te gebruiken.