Hoe maak je een Weight Loss Doctor

Hoe maak je een Weight Loss Doctor


Obesitas is een ziekte die heerst in de Verenigde Staten. Overgewicht kan leiden tot ernstige medische complicaties, zoals hart- en vaatziekten, diabetes en gewrichtsproblemen veroorzaken. Bariatrics is het medische specialisme betrekking op de behandeling van obesitas, van de conventionele calorie├źn telmethode helemaal naar de invasieve gastric bypass of schoot band procedures. Het vinden van een gekwalificeerde en ervaren gewichtsverlies arts is niet moeilijk, maar het moet worden gedaan met enige zorg. De beste middelen voor het vinden van een gewichtsverlies specialist zijn verwijzing van uw huisarts of door de staat en de nationale medische verenigingen.

instructies

1 Vraag een verwijzing van uw huisarts. Vaak zal ze de arts te leren kennen en zal zich bewust zijn van zijn opleiding en professionele voorkeuren. In veel gevallen, zorgverzekeraars - vooral Health Maintenance Organizations (HMO) - vereisen dat u door uw huisarts naar een specialist worden doorverwezen.

2 Neem contact op met uw staat medische vereniging. Deze organisaties beschikken over uitgebreide lijsten van artsen op basis van hun specialiteit. State verenigingen zijn ook in staat om educatieve en achtergrondinformatie over de artsen die lid zijn van de vereniging Ze kunnen ook zorgen voor up-to-date licenties en disciplinaire maatregelen informatie over artsen geven.

3 Zoek een gewichtsverlies arts door middel van professionele organisaties, zoals de American Society of bariatrische Artsen en de American Society for Metabole en bariatrische chirurgie. Deze professionele organisaties hebben lijsten van gewichtsverlies artsen volgens de huidige stand, en ze hebben ook gedetailleerde achtergrondinformatie over lid artsen.

4 Zoek online arts doorverwijzing diensten. Websites zoals Premieredoctors, Directdoctorsplus en AnswerStat verwijzen allemaal naar artsen op basis van specialiteit en staat. Ze zijn in staat om wat achtergrondinformatie over de artsen zij verwijzen geven, maar de informatie is niet altijd zo gedetailleerd als die van de professionele organisaties of medische toestand boards.

Hints

  • Controleer altijd een arts achtergrond in de mate dat je in staat bent. Dit is vooral belangrijk als u van plan bent invasieve procedures verricht zoals gastric bypass te hebben.